Covid-19 je projekt globalistov, varuje poradca ruského ministra obrany
22 | 12 | 2020 I Imrich Kovačič

Prvýkrát na tak vysokej úrovni zaznelo v Rusku varovanie pred plánom vytvoriť svet bez národných štátov riadený korporáciami. Uviedol Youtube.com.


Poradca ministra obrany Ruskej federácie Andrej Iľnický v Rade federácie v rámci Okrúhleho stola Dočasnej komisie zaoberajúcej sa „Zahraničnými pokusmi využiť bývalý sovietsky priestor na destabilizáciu politického systému Ruska“ upriamil pozornosť na „Veľký reset“, ktorý vládcovia Západu pripravili celému svetu.

Odvolával sa na architekta Ekonomického fóra Davos Klausa Schwaba. Ten vo svojej novej knihe otvorene hovorí o stieraní štátnych hraníc, doslovnom zrušení národných štátov a prechode k správe sveta nadnárodnými korporáciami.

„Covid je projekt globalistov. Jeho cieľom je zmeniť svet. Nadnárodné korporácie budú tlačiť na politikov, aby neoslabovali protizákonné opatrenia. Z toho vyplýva jednoduchý záver. Nie koronavírus je skutočná hrozba, ale opatrenia a obmedzenia, ktoré sa vďaka nemu prijímajú vo svete,“ hovorí otvorene Iľnický.

O parazitujúcej Amerike (Valentin Katasonov)
Komentár Valentin Katasonova (Fond strategickej kultury) Čítať ďalej
28 | 07 | 2020 | Iveta Machová


„Nový svet, ako ho poňali naši protivníci, je svetom, v ktorom moc patrí korporáciám, nie štátom. V tomto novom svete niet miesto pre národné štáty,“ varuje poradca rukého ministra obrany.

„Rusko si dobre uvedomuje kybernetické hrozby. Tiež činnosť západných mimovládnych organizácií. Chybnými zákonmi môžeme sami vytvoriť príležitosti pre prienik technológií do všetkých sfér štátnej moci. Technológií umelej inteligencie, ktoré sú používané pri kybernetických útokoch na Rusko s cieľom rozdeliť našu suverenitu,“ zdôraznil Iľnický.

Takéto varovanie zaznelo na tak vysokej úrovni v Rusku prvý krát. Poradca ministra Sergeja Šojgu nazval covid hrozby pravým menom. Upozornil, že sú skutočné, nie vymyslené.

Celý záznam zo zasadnutia okrúhleho stola nájdete tu.


Ruský vedec, spolupracujúci na vývoji vakcíny, "vypadol" z okna. Aj s bodnými ranami
Ruský vedec, ktorý spolupracoval so škótskymi výskumníkmi na vývoji vakcíny proti covidu-19, bol v Petrohrade nájdený mŕtvy. Údajne vypadol z okna, na jeho tele sa však našli bodné rany. Čítať ďalej
22 | 12 | 2020 | Ivan Brožík