Dajú sa najskôr zaočkovať politici a ich deti? Boja sa, preto sú zrazu pozitívni, hovorí Harabin (VIDEO)
20 | 12 | 2020 I Michal Filek

Štefan Harabin uverejnil na svojom facebooku video, v ktorom hovorí, že očkovať by sa mali dať najskôr tí slovenskí politici s rodinami, ktorí presadzujú očkovanie. Ak sa im nič nestane, bude snáď možné považovať vakcíny za bezpečné. Podozrivé podľa neho jeho, prečo v momente, ako sa priblížil termín začiatku vakcinácie, sú zrazu viacerí z nich pozitívni. Je to vraj preto, aby vakcínu nemohli dostať. 




"27. decembra treba v prvom rade zaočkovať deti a celé rodiny politikov, ktorí presadzujú očkovania. Ak oni prežijú bez ujmy, je vakcína možno bezpečná. Vakcíny boli totiž vyvíjané kozmickou rýchlosťou, ktorá nemá obdobu a čas na ich testovanie nezodpovedal predpisom. To vám povie každý neskorumpovaný lekár. Ide len o zárobky farmaceutických firiem. Ktoré ale hradiť spôsobené škody nebudú," hovorí vo videu Harabin.


Bývalý sudca a politik sa pýta, či môžeme veriť, že vakcíny vážne nepoškodia ľudí na ich zdraví. Nemôžeme! Nastupuje chaos a zmätok na strane provakcínových politikov. Viacerí, ako premiér Matovič, minister Naď, podpredsedníčka Remišová a ďalší sú zrazu pozitívni. Nie náhodou preto, že tí ktorí majú Covid-19 sa môžu očkovať až 90 dní od prekonania ochorenia? Boja sa, preto sú hneď všetci pozitívni?  Chcú najprv očkovať pokusných králikov mimo seba a ich rodín," myslí si Harabin.


Spomenul aj príklad, keď vrchná zdravotná sestra v USA skolabovala iba pár minút po tom, ako sa dala zaočkovať, v priamom TV prenose. "Keby sedela v aute, zrejme by zabila seba, aj iných. Nemal by generálny prokurátor Žilinka preveriť platnosť pozitívnych testov Matoviča a ostatných?"


Lekári špecialisti sa pýtajú, kto bude zodpovedný za nežiadúce účinky a smrť po očkovaní
Slovenská lekárska únia špecialistov z Košíc adresovala ministrovi Krajčimu, premiérovi Matovičovi a šéfke zdravotníckeho výboru Bitó Cigánikovej otvorený list. V súvislosti so schválenou stratégiou očkovania majú totiž množstvo nejasností.... Čítať ďalej
20 | 12 | 2020 | Michal Filek