Blaha: Matovič si predstavuje, že je Statočné srdce, ale statočne mu kvapká na karbid
19 | 12 | 2020 I Michal Filek

Ľuboš Blaha večer na svojom statuse zareagoval na Igora Matoviča, ktorý sám chorý na COVID-19 vyhlásil, že by svoj život položil za tisícky iných. "Ja len, že mať takéto hrdinské výroky v situácii, keď vieš, že žiadne hrdinstvo ani pri najlepšej vôli spáchať nemôžeš - pán premiér, to je také strašne lacné," napísal. 






Po tom, čo bol pozitívne testovaný, sa premiér Matovič vyjadril, že svoj život by položil za tisícky iných. A ako na potvoru to nie a nie vyjsť. "Ja viem, že to teraz chcete marketingovo dávať na Mela Gibsona a predstavujete si, aké ste Statočné srdce, ale odtiaľto to pri všetkej úcte vyzerá tak, že vám len statočne kvapká na karbid."





Hovorí sa vraj, že covid zasahuje pľúca, ale, podľa Blahu, máme zjavne prvý svetový exemplár, že zasiahol aj mozog. "Samozrejme, želáme skoré uzdravenie - ja osobne ho pánovi Matovičovi želám odkedy vstúpil do politiky. A aby sme Igora upokojili, odkážte mu niekto, že vôbec nikto z nás nepochybuje o tom, že za to všetko môže Sulík... veď keby ten "idiot" objednal načas testy..."





Blaha je presvedčený, že Matovič teraz vrčí doma pod perinou a zúrivo pichá do voodoo bábky Sulíka - to on môže za to, že sa nakazil!






"Si predstavte tú iróniu, keby teraz jediný Sulík z celej vlády neochorel. To ak sa stane, tak to Matovič určite zoberie osobne a to bude tá posledná kvapka - vyšmarí Sulíka z vlády dve minúty po jeho negatívnom teste. Byť na Sulíkovom mieste, predstieram ťažký priebeh, nič iné ho pred hnevom premiéra nezachráni."



Podľa Blahu je to jediná šanca, ako udržať koalíciu pokope. "Pekné Vianoce bez Matoviča, priatelia. A fakt skoré uzdravenie," zaželal nakoniec Ľuboš Blaha.




Blaha Matovičovi: "Už aj Mr. Covid sa vám vysmieva"
Ľuboš Blaha s presvedčením sebe vlastným tvrdí, že Igor Matovič dostal Covid na summite EÚ od Emanuela Macrona a doma nakazil celú vládu. A vraj preto, že si nedal rúško. Čítať ďalej
18 | 12 | 2020 | Michal Filek