"Kúpil si ťa," kritizujú fanúšikovia Lelu pod zamilovanými fotkami. Čo im odkázal Vémola?
14 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Zápasník Karlos Vémola vybojoval srdce playmate Lely Ceterovej späť. Vzal ju na nákupy či romantickú dovolenku v Dubaji. Párik žiari šťastím, fanúšikovia ale predovšetkým Slovenke odkazujú, že ide z jej strany o faloš a že sa od neverného Karlosa nechala kúpiť, píše portál Expres.





"Pripíjam na lásku. Všetko je tak, ako má byť. Ďakujem, že sa ma snažíš robiť šťastnou," takéto vyznanie sa objavilo na Instagrame Lely Ceterovej u fotiek z Dubaja, na ktorých sa s Karlosom Vémolom zamilovane držia za ruky.

Nie všetci im však obnovenú lásku prajú. Celý rad fanúšikov predovšetkým slovenskej playmate odkazuje, že stačilo celkom málo k tomu, aby zabudla, ako sa k nej slávny zápasník správal. "No áno, vzal ťa do Dubaja, bola si u Louisa Vuittona, takže kríza je zažehnaná a je z neho ideálny partner. Bože," odkazuje jeden z nich.



"Prestávam sledovať. Neskutočná faloš. Chybu môže urobiť ktokoľvek, ale najprv v tehotenstve robí z Lely kravu a teraz je to jeden splnený sen za druhým. Smiešne," píše iný priaznivec.

Ďalšia z fanúšičiek sa spýtala, prečo Vémola nerobil Lelu šťastnou už od začiatku ich vzťahu. A dočkala sa odpovede od samotného Karlosa.

"Pretože som bol debil," odkázal zápasník pokorne a nehľadal pre niekoľkonásobnú neveru výhovorky.



Veľa ľudí ale dvojici šťastie praje. A niektorí sa pýtajú, či náhodou nedôjde i k žiadosti o ruku. Už včera totiž Vémola naznačil, že by sa vôbec nebránil ďalšiemu dieťaťu.

"Som rád, že máš radosť, láska. Ale tým máš darčeky vybrané. K Vianociam už len keď tak Ježiška do bruška," napísal.


Karlos Vémola a Lela Ceterová hlásia návrat! Moja najväčšia výhra, odkázal zápasník
MMA zápasník Karlos Vémola (35) sa v poslednej dobe raduje z obdobia plného úspechov. Po tom, čo sa mu pred pár dňami podarilo vyhrať súboj a súpera Václava Mikuláška zničil za neuveriteľné dve minúty v prvom kole, sa mu domov vrátila priateľka a... Čítať ďalej
11 | 12 | 2020 | Timotej Dudka