"Ten Matovič ale dopadol! Po prezidentke mu vyslovil nedôveru už aj koaličný partner", píše Erik Tomáš
13 | 12 | 2020 I Imrich Kovačič

Matovič nezvláda koronakrízu. Je logické a pochopiteľné, že na to poukazujeme my ako opozícia. Ku kritikom sa však už pridala aj prezidentka a predseda SaS Richard Sulík, píše vo svojom statuse na Facebooku poslanec Erik Tomáš.


Sulík aj Čaputová svorne vyhlásili, že premiér by mal prenechať riadenie pandémie niekomu inému. "Väčšiu potupu už ani Matovič nemohol zažiť a preto môžeme z jeho strany očakávať opäť nejakú pomstu, ktorú si ako vždy v konečnom dôsledku odnesú občania." píše v úv ode svojho statusu Tomáš. "V každom prípade hlava štátu i koaličný partner prakticky vyslovili premiérovi nedôveru a to už je silná káva."

"Chcem však všetkých poprosiť, aby neverili Sulíkovým slzám. Neustále vyplakáva, že vláda nemá plán a on sám nič nezmôže. Čo z jeho, mimochodom alibistického, postoja majú ľudia, keď výsledok je stále ten istý - chaos, nedostatočná pomoc a najmä stále vyššie čísla pozitívnych, hospitalizovaných i úmrtí?" pokračuje poslanec.

"Sulík je súčasťou vlády a je SPOLUZODPOVEDNÝ za tento stav ! Nech sa netvári ako opozičný politik, lebo ním nie je. Zostáva pevným článkom Matovičovho amatérskeho cirkusu, aj napriek tomu, že ľudia sú zúfalí a padajú doslova na hubu." analyzuje podpredseda HLAS-SD.

Najúčinnejším opatrením v boji proti koronakríze by bola podľa Erika Tomáša výmena celej vlády. "Pevne verím, že pre toto riešenie zasvieti na semafóre Slovenska zelená. Tu už ide o zdravie, životy i existenčné problémy ľudí." uzatvára svoj status na Facebooku.

Sulík o veľkej investícii Volkswagenu: Bol to „trucpodnik“ premiéra Matoviča
Zdá sa, že vzťah medzi ministrom hospodárstva R. Sulíkom a premiérom I. Matovičom sa nelepší. Pre denník Pravda povedal v sobotu Richard Sulík viacero vecí, ktoré potvrdzujú, že hlavným hnacím motorom premiéra je truc a pomsta. Ani z dnešného... Čítať ďalej
13 | 12 | 2020 | Petra Demková