Michal David o predčasnom dôchodku! Som celkom unavený
11 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Šesťdesiatročný muzikant je s rodinkou už ôsmy týždeň vo svojom dome na španielskom Tenerife. "V Prahe teraz nemám čo robiť, pretože naša brandža nemôže vôbec nič, tak sme tu," tvrdí Michal David (60) podľa portálu Aha!.


"Vzal som to, ako vždy všetko, hrozne optimisticky a povedal som si, že si doprajem odpočinok. Pretože od roku 2002, kedy som začal písať muzikály, som moc voľna nemal. Takže to beriem málinko ako predčasný dôchodok," tvrdí himtaker.

Diskotékový kráľ Michal David (60): Tajomstvo školy u mníšok!
V šoubiznise sa Michal David (60) pohybuje 45 rokov a za tú dobu má za sebou veľa rozhovorov. Portál Aha! chcel byť originálny a vrátiť sa s ním v spomienkach na miesto, na ktoré nezabudne. A tak vyspovedali hitmakera v kostole, kde ako chlapec... Čítať ďalej
26 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


"Nejako sa to samo ponúklo, tak toho využívam. Čistím si hlavu a viacmenej sa venujem rodine. Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré. Dúfam, že budúci rok sa to celé zase normálne rozbehne a ja budem mať veľa energie," okomentoval aktuálnu situáciu Michal David na webe Prozeny.blesk.cz.

"Ja pracujem od svojich pätnástich, to znamená 45 rokov. Workoholik asi nie som, ale aj tak som celkom unavený. Takže pre mňa to nie je v tejto chvíli až tak zlé. Ale samozrejme pomaličky tiež cítim tendencie niečo robiť. Pripravujem si aspoň koncertné programy, robím novú dramaturgiu... Chceme tiež s kapelou naskúšať veci z nového cédečka, nehral som ich tridsať rokov. Takže, nie že by som nerobil vôbec nič, ale nechávam to plynúť. Až ma to chytí, tak ma to chytí," vyhlásil legendárny Michal David.

Stačil deň a covid napadol manžela Adely Vinczeovej: Vraj choroba starých, sťažuje sa
Len deň po tom, čo informoval o negatívnom výsledku, si ľahol s štyridsiatkami a silnou zimnicou do postele. U manžela takmer bezpríznakovej Adely Vinczeovej (40) (predtým Banášovej) sa potvrdil koronavírus s oveľa ťažším priebehom, než očakával,... Čítať ďalej
09 | 12 | 2020 | Timotej Dudka