Prezidentský rozvod? Hillary už má dosť Billových sexuálnych škandálov
10 | 12 | 2020 I Diana Zaťková
Americký exprezident Bill Clinton údajne trávi celé dni sedením pred televíziou s hlavou v smútku, pretože jeho Hillary plánuje rozvod. Bývalú prvú dámu zradikalizovali zvesti, že jej Bill  býval hosťom na súkromnom ostrove Jeffreyho Epsteina neslávne známeho svojimi neplnoletými hosteskami. Vec sa má tak, že Hillary už Billa nepotrebuje, keďže rezignovala na svoje politické ambície, konštatujeportál RT.


Miliardár Epstein spáchal minulý rok v lete samovraždu vo väzenskej cele po tom, čo ho zatkli pre obvinenie zo založenia kriminálnej siete na zneužívanie neplnoletých dievčat. Sexuálne otrokyne mal dohadzovať vysoko postaveným mužom vrátane britského princa Andrewa či amerických kongresmanov. Medzi jeho priateľov sa rátali aj exprezidenti: Trump a práve aj Clinton. Špekulovalo sa, že obaja  by mohli byť do prípadu zapletení tiež.





Noviny The Sun citujú priateľa Clintonovcov, ktorý vyhlásil, že akékoľvek ďalšie odhalenia o Billovom turbulentnom sexuálnom živote by mohli byť „poslednou kvapkou“ 45-ročného manželstva."Hillary má dosť peňazí a v skutočnosti ho na nič nepotrebuje," dodal zdroj.



Clinton je údajne viackrát uvedený na zozname cestujúcich Epsteinovým súkromným lietadlom. Letové denníky  dokazujú, že Clinton letel spolu s pornoherečkou a tiež so ženou, o ktorej sa prokurátori domnievajú, že zaobstarávala maloleté dievčatá do služieb Epsteina a ďalších. Clinton predtým pripustil, že s Epsteinom cestoval viackrát, poprel však akúkoľvek vedomosť o zločinoch odsúdeného pedofila.




Začiatkom roka 74-ročný Clinton poprel, že by niekedy navštívil súkromný karibský ostrov Jeffreyho Epsteina - Little St. James. Avšak exprezidentov dlhoročný spolupracovník v rozhovore pre Vanity Fair uviedol, že Clinton navštívil ostrov v januári 2003.




Dobrá správa: Ak chcete aby Sputnik V účinkoval, nemusíte sa vzdať alkoholu
09 | 12 | 2020 | Diana Zaťková


Bill Clinton čelil mnohým obvineniam pred aj po škandále s Monikou Lewinskou, ktoré poškodili jeho reputáciu v prezidentskom úrade. Nemenovaný zdroj povedal novinárom, že Hillary zvykla mať niekoho, kto ju informoval o tom, kde sa jej manžel nachádza. Hlavne keď žila vo Washingtone  a on v New Yorku.

Miliardársky synáčik prepískol študentský rozpočet. Utratil 50 miliónov dolárov
09 | 12 | 2020 | Diana Zaťková


"Obvinenia z nevery boli v ich manželstve na dennom poriadku a Hillary to vždy znášala len do istej miery. O rozvode sa počnúc škandálom s Monikou Lewinskou hovorilo stále. Samozrejme, kedysi bol rozvod neprijateľný,  no teraz si Bill určite myslí, že je to možné, “ dodal zdroj.

Maďarsko a Poľsko dosiahli kompromis s Nemeckom o odvolaní veta
09 | 12 | 2020


Epstein bol nájdený mŕtvy v newyorskom väzení v auguste 2019, zatiaľ čo čakal na súd pre obvinenia z obchodovania so sexom. O jeho smrti bolo oficiálne rozhodnuté ako o samovražde, aj keď okolnosti boli obklopené intenzívnymi špekuláciami.