„Kopal by som ich do zadku...egoistov primitívnych,“ odkazuje Ňarjaš tým, čo zľahčujú koronavírus
08 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Poslanec Národnej rady Erik Ňarjaš (OĽaNO, nevie niektorým svojím opozičným kolegom, či tým, ktorí zľahčujú koronavírus, prísť na meno.


Známy tanečník v súkromnom živote čelí náročnej osobnej skúške, pretože jeho otec ochorel na koronavírus. „Zvládne to, ale príznaky má silné. Vnútorná horúčka, štípanie svalov, silné pocit na zvracanie,“ opísal zdravotné patálie svojho otca na sociálnej sieti Ňarjaš.
Poriadne štipľavý odkaz pochybovačom

Ňarjaš je nahnevaný na ľudí, ale najmä na tých kolegov poslancov, ktorí veria pandemickým hoaxom. „Ešte raz niekto napíše či povie, že Covid neexistuje, nech si ma rovno maže z priateľov. A keď vidím v radoch politikov zľahčovanie či dokonca povzbudzovanie k nenoseniu rúška, kopal by som ich do zadku...egoistov primitívnych,“ odkazuje im na sociálnej sieti trochu nevyberaným slovníkom.

Vo svojom statuse na nezabudol poďakovať svojmu straníckemu šéfovi Igorovi Matovičovi „za vytrvalosť a za to, že je na strane ochrany životov, aj keď sú opatrenia nepríjemné, či ekonomicky bolestivé!“ A celkom na záver napísal odkaz pre všetkých, ktorí COVID-19 stále podceňujú. „Sýty hladnému neverí a pochopí ho až keď je hladný, alebo sa ho hlad priamo dotýka.



Desivý príbeh Patrikovho otca: Bol na protestoch, zomrel na COVID-19
Na sociálnej sieti sa šíri neuveriteľný a veľmi smutný príbeh muža, ktorý sa zúčastnil na novembrovom proteste proti pandemickým obmedzeniam, pričom krátko na to zomrel práve na koronavírus. Informáciu o tom napísal jeho syn a potvrdila to aj... Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.