Suverenisti žiadajú, aby sa Slovensko pridalo k Maďarsku a Poľsku a bránilo tradičné hodnoty
05 | 12 | 2020 I Michal Filek

Bývalí poslanci NR SR za SNS a ďalší slovenskí suverenisti napísali otvorení list najvyšším ústavným predstaviteľom SR. Žiadajú v ňom, aby pred neoliberálnymi hodnotami bránili tie naše, tradičné, Slovenské. Aby spolu s Poľskom a Maďarskom odmietli vyhrážky predstaviteľov EÚ, ktorí ich nútia, aby sme podľahli cudzím hodnotám. 


V dňoch 10. až 11. decembra sa bude v Bruseli konať samit Európskej únie, ktorého hlavným bodom je budúci sedemročný rozpočet EÚ a balík "údajnej" pomoci v súvislosti s vyvolanou hystériou okolo koronavírusu v celkovej hodnote 1,8 bilióna eur. "Pomoc považujeme za údajnú preto, lebo EÚ nič nevyrába, nemá žiadne územie, nemá žiadne zdroje. EÚ tvoria členské štáty a zdroje, ktorými úradníci disponujú, sú zdrojmi pochádzajúcimi zo suverénnych členských štátov," píšu suverenisti.

Ďalej uvádzajú, že je všeobecne známou skutočnosťou, že predstavitelia suverénnych štátov Poľska, Maďarska a už aj Slovinska sú pripravení vetovať závery samitu, pokiaľ budú obsahovať bezohľadnú, antidemokratickú diktátorskú podmienku dodržiavania údajných zásad právneho štátu a neakceptovateľných údajných hodnôt únie.

"Tieto podmienky EÚ musí každý demokratický predstaviteľ suverénneho štátu považovať za vydieračské a neakceptovateľné, pretože práve ich odmietnutie zodpovedá demokratickým štandardom. Úradníci EÚ, ktorých legitimita zodpovedá 20%-nej účasti oprávnených voličov v eurovoľbách, nemajú žiadne legitímne oprávnenie na sankcie proti suverénnym štátom, ktoré si chránia hodnoty, podporované výraznou väčšinou oprávnených voličov."

Farage: Francúzsko-britská dohoda o migrantoch je nanič
Pokiaľ britská vláda neprijme austrálsku politiku „vracania lodí“ v Lamanšskom prieplave, dohoda medzi Francúzskom a Spojeným kráľovstvom príliš neprispeje k zastaveniu prílivu ilegálnych migrantov, uviedol pre portál Breitbart vodca brexitu Nigel... Čítať ďalej
04 | 12 | 2020 | Diana Zaťková


Cestou otvoreného listu suverejnisti žiadajú predstaviteľov suverénnej Slovenskej republiky, aby sa na samite správali zodpovedne s rešpektom k vôli a hodnotám absolútne prevažnej väčšiny občanov Slovenska.

"To znamená, aby ste sa pridali k predstaviteľom odvážnych štátov EÚ, ktoré si nadovšetko vážia demokratické hodnoty a odmietajú diktát úradníkov EÚ, ako aj vyhrážky tých predstaviteľov štátov EÚ, ktorí podľahli nám cudzím hodnotám. Naše tradičné hodnoty majú neporovnateľne vyššiu cenu, ako financiebezohľadným a naše hodnoty nerešpektujúcim vydieračským diktátom. Trvajte na plnom zachovaní princípov právnej a rozhodovacej suverenity Slovenskej republiky a odmietnite akékoľvek odovzdávanie ďalších právomocí bruselským nevoleným úradníkom, ktoré budú vynucované pod tlakom finančného vydierania."

Ďalej ich žiadajú, aby explicitne odmietli neoliberálne princípy údajnej rodovej rovnosti požadujúce nadpráva podľa pocitov alebo mikro-menšinových sexuálnych preferencií.

Francúzi rozbehli masívnu ofenzívu proti náboženskému extrémizmu
04 | 12 | 2020 | Diana Zaťková


"Žiadame vás, aby ste sa striktne postavili proti vnucovaným migračným kvótam, aby ste naopak žiadali v azylovej politike rešpektovanie práva a medzinárodných zmluvných záväzkov. Žiadame vás, aby ste vyhrážania sa sankciami zo strany predstaviteľov EÚ ostro odsúdili ako neakceptovateľný politický diktát práve pre naše štáty, ktoré majú negatívne skúsenosti s podobnou totalitou a brežnevovskou doktrínou obmedzenej suverenity."

No a na záver požadujú, aby bezvýhradne a nekompromisne odsúdili trestnú výpravu úradníctva a predstaviteľov časti štátov EÚ proti zodpovedným členským štátom, ktoré majú rešpekt k svojim tradíciám úcty k tradičnej rodine, k hodnotám slobody a väčšinovej normálnosti.

"Žiadajte od nich rovnaký rešpekt z ich strany k našim hodnotám, aký my prejavujeme k ich pseudohodnotám napriek nášmu odmietavému postoju. Žiadajte, aby bol rešpektovaný princíp subsidiarity a konsenzus na minimálnych spoločných menovateľoch v sporných otázkach niektorých definícií. Odvážne sa postavte hypercentralizačným diktátorským vydieračským ambíciám Bruselu, aby nám všetkým neprerástli cez hlavu."

Podpísaní sú bývalí poslanci Federálneho zhromaždenia ČaSFR a Slovenskej národnej rady: Kamil  Haťapka,  Pavol  Hrivík,  Viliam Oberhauser, Štefan  Paulov,  Jozef  Prokeš,  Jozef  Šedovič,  Peter  Švec a ďalší slovenskí suverenisti: Ľubica Blašková, Peter Božik, Tibor Danáč, Ľudovít Liška, Iveta Michalíková, Ľudovít Packo, Ivan Pauer, Oliver Petrík, Marián Smolík.

Organizátor bruselských sexuálnych orgií prezradil podrobnosti o gang-bangu politikov
Samozvaný organizátor notoricky známeho „gang-bangu“ porušujúceho pravidlá lockdownu v Bruseli tvrdí, že všetci účastníci boli mimoriadne opatrní, a že ani netušil, že je prítomný europoslanec, informuje portál RT. Čítať ďalej
03 | 12 | 2020 | Diana Zaťková