Šokujúce: Dominika Gottová tvrdí, že jej otec Karel má utajovaného syna!
05 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Mal snáď Karel Gott veľké tajomstvo? Jeho dcéra Dominika Gottová teraz prišla s šokujúcim vyhlásením. Podľa svojich slov má totiž potvrdené, že má ďalšieho súrodenca, a to brata. Nie však z matkinej strany, ale z otcovej. Dominika tak tvrdí, že mal Karel Gott okrem štyroch dcér i syna!


Ako píše portál Šíp, o Dominike Gottovej je v posledných mesiacoch veľa počuť. Rieši sa hlavne jej rozpadajúce sa manželstvo s fínskym hudobníkom Timom Tolkkim, ktoré sa však dvojica na poslednú chvíľu snaží zachrániť, a tiež jej prestrelky s Ivanou Gottovou. Teraz však Dominika prišla s informáciou, ktorá môže veľa vecí zmeniť.

Gottov obraz za 1,5 milióna: Dražba odhalila slávneho majiteľa!
Jeho maliarske srdce by jasalo. Obrazy speváka Karla Gotta (†80) išli na nedeľnej internetovej aukcii na dračku. Aj ten, ktorý podľa zistení Blesku kedysi venoval priateľovi Radkovi Brzobohatému (†79). Vydražil sa za 1 560 000 korún (takmer 60 000... Čítať ďalej
01 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


"Myslela som si to dlho a teraz mi to blízka osoba potvrdila, že mám brata. Meno tej osoby hovoriť nebudem, ale verejnosť by to mala vedieť," nechala sa Dominika Gottová počuť pre super.cz. "Je to pecka, že mám brata, ale bohužiaľ sa moc nepoznáme a možno by ma nemal rád zrovna tak ako Lucka," dodala smutne.

O možnosti ďalšieho súrodenca Dominika Gottová hovorila už vo svojej knihe Posledné roky s Karlom, kde však myšlienku úplne nerozviedla. Kvôli knihe sa tiež pred niekoľkými dňami vrátila z Fínska späť do Čiech. "Knižka začína spomienkami na detstvo, na dospievanie a vzťahy, je aj o návrate do Česka a zase späť do Fínska a je aj o spomienkach na otecka," nechala sa Dominika počuť.

Producent priznal, prečo zamestnával Ivanu Gottovú: Môže za to Karel?
Ivana Gottová (44) vystriedala viac zamestnaní - od zdravotnej sestry cez opatrovateľku až po produkčnú Divadla Broadway. Teraz ale producent Oldřich Lichtenberg (57) prezradil, ako sa vlastne k poslednej menovanej funkcii Ivana pred rokmi dostala,... Čítať ďalej
01 | 12 | 2020 | Timotej Dudka