Hryc je kvôli leukémii výrazne vychudnutý, ale aspoň má chuť do života, tvrdí dcéra
05 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Boj s akútnou leukémii ho zmenil na nepoznanie. Andrej Hryc viditeľne stráca na váhe a je podľa všetkého odkázaný na kolieskové kreslo. Napriek tomu je plný úsmevu a so svojou milovanou dcérou Wandou, ktorá je mu oporou, oslávil 71. narodeniny, informuje portál Expres.


Je to veľký bojovník, náročná liečba si ale vyberá svoju daň. Andrej Hryc sa po náročnej chemoterapii doslova stráca pred očami. To je zrejmé zo snímky, ktorý jeho dcéra Wanda zverejnila v deň jeho 71. narodenín.

"Môj otec dnes slaví sviatok i narodeniny. Zo žartu hovorí, že mal sporivých rodičov, ktorí mu dali meno Andrej, len aby ušetrili na darčekoch. A pretože bol dnes krásny slnečný deň, vzala som ho na prechádzku do jeho obľúbenej krčmy, kam chodieva už viac ako 50 rokov a je tam stály štamgast," napísala Wanda, ktorá pridala spoločnú fotografiu.



Z nej je zrejmé, čím si Hryc za posledné mesiace, kedy bojuje so zákernou chorobou, prešiel. Výrazne schudol a len ťažko sa jeho fanúšikom chce veriť, že na snímke je  herec, ktorého poznajú napríklad z Čiernych barónov.

Dobrou správou ale je, že jeho tvár stále zdobí šibalský úsmev, na ktorý sme zvyknutí.

Pre syna Zuzany Belohorcovej musela prísť do školy sanitka
Príchod sviatkov sa u Zuzany Belohorcovej (44) nenesie v príliš pokojnom duchu. Nedávno s celou rodinou podstúpila náročné sťahovanie z Miami do Španielska a teraz si prežila nepríjemný šok, keď dostala telefonát zo školy svojich detí, že jej... Čítať ďalej
02 | 12 | 2020 | Timotej Dudka