Blaha: Päťdesiate roky sú späť. Chaos, arogancia, teror, sadistické praktiky
05 | 12 | 2020 I Michal Filek

Ľuboš Blaha sa na facebooku pochválil, že mu došla esemeska, ktorou mu oznámili, že jeho test na covid bol negatívny. Na žiadnom však nebol. "Toto je kompletný bordel. Ešteže mi neexistujúci test nedošiel pozitívny. Čo je toto za šialenstvo?" napísal. 





Blaha celý deň sedel v parlamente, a napriek tomu mu prišiel výsledok testu na covid. "Všade panuje chaos. Mne pred chvíľou cinkla sms-ka od Národného centra zdravtníckych informácií, že môj včerajší covid-test dopadol negatívne. Takto to dnes na Slovensku funguje. Chaos, arogancia, teror, sadistické praktiky."




Poslanec upozorňuje na praktiky súčasnej vládnej koalície. Útočia vraj na rodiny, nasilu testujú deti, vysmievajú sa rovnosti pred zákonom, likvidujú ekonomiku, likvidujú všetky orgány, ktoré by mohli limitovať ich zlomoc. "Tu pomôže iba referendum. Už čoskoro. Matovič musí ísť dole. Musí."




Na paškál si zobral ja predsedu parlamentu. Píše, že Boris Kollár otvoril svoje lyžiarske stredisko, hoci len včera jeho vlastný minister vyhlásil, že do januára sa lyžiarska sezóna kvôli pandémii nezačne. "Ale vraj to nie je arogancia, odkazuje Boris, pretože jeho nezaujímajú názory nejakých "infektológov a odborníkov". Chápeme, odkedy sa mafia pýta lekárov, ako riešiť svoje kšefty. Perfektné. Už tomu chýbajú len dva čajíky od sestričiek."


No a aby toho nebolo málo, podľa Ficovho verného socialistu Premiér Matovič nemá žiadne právomoci, aby riešil otváranie škôl - no on si ich svojvoľne prevzal, aby mohol dohodnúť otvorenie školy, kam chodia jeho dcéry. "Diktatúra naberá na obrátkach. Veď čo tam po zákonoch? Igor bude vládnuť dekrétmi. Pre Klárku všetko."



Matovičovi "Urválkovia" na prokuratúre, podľa neho, medzitým rozpútali teror. "Dnes sa dostal na svetlo verejnosti podnet prokurátorky, ktorá svedčí o vydieraní a terorizovaní jej manžela Klimentovou klikou. K tomu sa ešte vrátim. 50.roky sú späť v plnej paráde."