AKTUALITA: Haščák je už pred sudcom. Spolu s ním je tam až päť jeho obhajcov!
04 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Slovensko v uplynulých pár dňoch žilo a žije kauzou zadržania spolumajiteľa Penty a finančníka Jaroslava Haščáka. Dnes predstúpil pred sudcu, ktorý rozhoduje o jeho vzatí do väzby.


Finančník Jaroslav Haščák skončil v rukách polície v utorok 1. decembra a o dva dni neskôr prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry na neho podal žiadosť na väzbu, o ktorej dnes rozhoduje sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu, informuje portál dennikn.sk.
Finančníka obhajuje aj jeho manželka

Jaroslava Haščáka priviezli na súd v Pezinku o ôsmej hodine spolu s Danou Arpášovou, bývalou tajnou agentkou SIS, ktorú zadržali policajti v rovnaký deň. O pol hodiny neskôr predstúpila pred sudcu ako prvá Arpášová, ktorú zastupuje obhajkyňa Júlia Vestenická. Po nej príde na rad aj Jaroslav Haščák, ktorého zastupuje „flotila“ piatich obhajcov, vrátane jeho manželky Valérie. Správu budeme aktualizovať.

Haščákovi hrozí až dvadsaťročná basa, teraz čaká, či ho pošlú do väzby
Kaliňák sa mal snažiť vyšetrovateľom naznačiť, že obviniť SIS-kára Arpáša nie je dobrý nápad. I toto bude zrejme polícia preverovať. Teraz však zatkli aj Arpášovu manželku a do väzby po včerajšej policajnej akcii možno pôjde i... Čítať ďalej
02 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.