V rámci akcie Očistec zatkli dvoch vysokých policajných funkcionárov!
02 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Tak sa nám to pekne „očisťuje“. NAKA v rámci akcie Očistec zatkla ďalších dvoch vysokopostavených policajných funkcionárov.


Elitní policajti z NAKA vykonávajú od rána ďalšiu akciu v kauze Očistec, ktorá sa týka vysokých policajných funkcionárov. Podľa informácií Denníka N zatkli Daniela Čecha, bývalého viceprezidenta Finančnej správy a podľa televízie Joj je medzi zadržanými aj bývalý riaditeľ Úradu zvláštnych policajných činností Jozef Rehák.
V pláne NAKA sú ešte aj ďalší

V prípade Reháka ide o útvar, ktorý mal na starosti policajné odposluchy. Tie však, podľa svedkov, v celej kauze unikali najmä k Norbertovi Bödörovi alebo smerovali aj k politickej strane Smer. Podľa informácií Denníka N sú ale medzi zadržanými aj ďalšie mená. Polícia údajne ešte nezaistila všetkých, ktorých chcela, ako napríklad policajta Kučerku, ktorý mal blízko k Bernardovi Slobodníkovi. Ide o pokračovanie zásahu, ktorý súvisí s výpoveďou bývalého šéfa Kriminálneho úradu finančnej správy Ľudovíta Makóa a aj samotného bývalého riaditeľa Národnej jednotky finančnej polície Slobodníka, dodáva v závere portál dennik.sk.

Akcia Očistec: Gašpar obvinenia odmieta, Slobodník chce spolupracovať, Hraško sa psychicky zrútil
Štvrtková akcia NAKA poriadne zamávala Slovensko a určite aj slušnými policajtami. Zaujímavé je aj sledovanie, ako sa bývalí vysokí funkcionári polície pred sudcom spávajú. Hraško sa k nemu ani nedostal. Čítať ďalej
08 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.