Pre syna Zuzany Belohorcovej musela prísť do školy sanitka
02 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Príchod sviatkov sa u Zuzany Belohorcovej (44) nenesie v príliš pokojnom duchu. Nedávno s celou rodinou podstúpila náročné sťahovanie z Miami do Španielska a teraz si prežila nepríjemný šok, keď dostala telefonát zo školy svojich detí, že jej malého syna musela sanitka odviezť do nemocnice.


Ako píše portál eXtra, nie je tomu dlho, od kedy sa Zuzana Belohorcová spoločne s rodinou odsťahovala do španielskej Marbelly. Po rokoch s manželom Vlastom Hájkom opustili ich luxusné sídlo v Miami a začali nový život.

Bohužiaľ však nezačal tak, ako by si Zuzana predstavovala a život sa im v Marbelle už nepekne skomplikoval. Jej syn sa totiž pri školských hrátkach škaredo zranil a museli ho odviezť sanitkou do nemocnice.



O celom incidente sa Zuzana rozpísala na sociálnych sieťach " Život prináša aj takéto nemilé momenty a situácie.. Je však veľmi dôležité, aby mali vždy šťastný koniec. Dnes mal Nevinko v školičke accident (úraz), kde pri prestávke a voľnej zábave do neho nevedomky v behu narazil iný chlapček a náraz ho katapultoval na hranu drevenej lavičky, čo odnieslo Nevkove líčko... Poviem Vám, strašný to pocit," napísala Belohorcová.

Zuzana na svojich sociálnych sieťach opísala celú nepríjemnú situáciu. "Telefonát zo školy, následne privolaná záchranka pred školu a potom vidieť svoje dieťatko sedieť s bandážou na líčku a v zakrvavenej školskej uniforme. Jediné, čo si prajem, je, aby sa tieto situácie už nikdy neopakovali," oznámila starostlivá mamička Zuzana a veľmi vychválila prístup školy.

"Ale musím sa Vám priznať, že s tak úžasnou starostlivosťou a racionálnym a rýchlym konaním vedenia školy som sa už dlho nestretla. Od telefonátu zo školy, prvým vyšetrením na pôde školy, záchrankou, presunom do nemocnice na pohotovosť a samotný zákrok v tíme tých najlepších zdravotných odborníkov. Summa summarum, za necelú hodinu a pol sme boli vybavení, a dokonca s informáciou, že celý zákrok v nemocnici uhradí škola, ďakujem," zverila sa Zuzana.

Gottov obraz za 1,5 milióna: Dražba odhalila slávneho majiteľa!
Jeho maliarske srdce by jasalo. Obrazy speváka Karla Gotta (†80) išli na nedeľnej internetovej aukcii na dračku. Aj ten, ktorý podľa zistení Blesku kedysi venoval priateľovi Radkovi Brzobohatému (†79). Vydražil sa za 1 560 000 korún (takmer 60 000... Čítať ďalej
01 | 12 | 2020 | Timotej Dudka