Hlina chce odvolať Kollára. "Nikdy sa nemal stať šéfom parlamentu," hovorí
02 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Bývalý predseda mimoparlamentnej KDH Alojz Hlina organizuje na štvrtok míting za odvolanie Borisa Kollára z postu predsedu slovenského parlamentu. Keďže vzhľadom na epidemiologickú situáciu platí výnimočný stav a zákaz zhromažďovania, protest sa má konať netradičnou formou.


„Ten kto odlikne, že sa udalosti zúčastní a zároveň bude zdieľať túto udalosť, bude považovaný za účastníka udalosti aj bez toho, aby sa protestu priamo zúčastnil,“ oznamuje ľuďom Hlina na sociálnej sieti a dodáva, že za každého účastníka štvrtkovej udalosti zapáli na námesti SNP v Bratislave o 17.00 hodine jednu sviečku.

Písať na sociálnu sieť rozličné statusy sa v súčasnosti stalo asi najlepším spôsobom komunikácie medzi politikmi, ale aj smerom k verejnosti a ex-predseda KDH nie je výnimkou. Pôvodne chcel Hlina s Kollárom  vládnuť, teraz mu však ide po krku.
"Kollár sa nikdy nemal stať predsedom parlamentu"

„Pôsobenie B. Kollára ako predsedu NR SR je veľmi zlou vizitkou pre celú našu krajinu,“ začína svoj status Alojz Hlina. „Boris Kollár sa nikdy nemal stať predsedom nášho parlamentu a každý ďalší deň jeho zotrvania v tejto funkcii len prehlbuje veľké rozdelenie našej spoločnosti,“ neskrýva bývalý predseda KDH svoj pohľad na nášho druhého najvyššieho ústavného činiteľa.



"Nevedel som, že do nemocnice sa dá objednať aj eskort," čuduje sa Alojz Hlina
"Celé to je arogantné, nechutné, cynické," konštatuje o udalostiach nedávnych dní expredseda KDH Alojz Hlina. Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Ivan Brožík

Hlina chce, aby sme získali naspäť svoju dôstojnosť

Podľa Hlinu strácame našu dôstojnosť aj tým, že Boris Kollár sa po politických dohodách stal predsedom nášho parlamentu. A jeho slová na záver? „Stále si ju však vieme vypýtať späť. Zabojujme o ňu. Teraz aspoň takouto formou,“ odkazuje Alojz Hlina všetkým, ktorí by ho chceli podporiť.

Hlina má zas "slinu" - konšpiruje o Matovičovom videu z Bruselu
Alojz Hlina má zas svoj deň. Ako obvykle, zahryzol sa do Igora Matoviča, ale tentoraz kvôli videu, ktoré s ním aktuálne nakrútili v Bruseli. Čítať ďalej
16 | 10 | 2020 | Ivan Brožík