Sú veci, ktoré by mali zostať v politike nedotknuteľné (Karol Lovaš)
29 | 11 | 2020 I Redakcia

Pred domom premiéra sa schádzajú ľudia a protestujú. Poniektorým poslancom vládneho OĽANO sa to nepáči. Možno len zabudli, kto začal s týmito “estrádami" svojho času pred Bonaparte. Kto ich to vlastne naučil. Prekračovať hranice, ktoré nikdy neslobodno prekročiť, píše Karol Lovaš na svojom Facebooku.


Politik je politik. A rodina politika je rodina politika. Sú veci, ktoré by mali zostať v politike nedotknuteľné. “Sväté”.


Igorovi Matovičovi však nie je sväté nič. Stačí si pozrieť jeho statusy na facebooku. Ako politik nikdy nemal a nemá hranice. Zbraň, ktorú ako prvý namieril na svojich oponentov, teraz mieria na neho. A jeho rodinu. Ale rodinu a syna mal aj Robert Fico.

Sú veci, ktoré by sa ani v politike jednoducho nemali robiť. Za žiadnych okolností. Som presvedčený, že už to dochádza aj premiérovi.

Inzerát: "Hľadá sa 21 zodpovedných poslancov. Zn.: Súrne zachráňte Slovensko" (Petr Bohuš)
Komentár Petra Bohuša Čítať ďalej
28 | 11 | 2020 | Petr Bohuš


Potrebujeme, aby sa stal nositeľom pokoja. Aby jeho facebook nebol stokou, do ktorej sa denne chodia vykúpať mentálni, zatiaľ malí “matovičovci”. Lebo aj oni raz vyrastú. Ako tí, ktorí mu chodia hulákať pred dom. Tiež majú svojho “vodcu”. A on svoj facebook. Jeho moc nehodno podceňovať.

Na vlastnej rodine to zakúša predseda vlády. Ten pokoj, nepotrebuje len on. Ale my všetci.

Politika nesmie byť slabomyselné divadlo pre slabomyselných ľudí. Nie je to hračka v rukách egomaniakov. Je to priestor na budovanie lepšieho sveta. Emócie v nej nemajú byť rozhodujúcim nástrojom. Zostáva po nich pachuť nedôstojného kabaretu. A tým by politika nemala byť. I keď, v našich podmienkach, ide stále o jej poznávacie znamenie.

Kolektívna amnézia ako zdroj politického "úspechu" na Slovensku
Amnézia je patologická porucha pamäti, charakterizovaná čiastočnou alebo úplnou stratou pamäti, pričom ostatné mentálne funkcie sú v ako - tak uspokojivom stave. Pôvod môže byť psychický (vytesnenie) alebo fyziologický (staroba, úraz mozgu).... Čítať ďalej
27 | 11 | 2020 | Ivan Brožík