Účastník Talentu v umelom spánku: Zásah elektrickým prúdom!
25 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Známy tanečník a účastník šou Česko Slovensko má Talent Ladislav Cmorej (41) je už niekoľko dní v umelom spánku. Stalo sa tak po tom, čo ho počas natáčania videoklipu na železničnej trati zasiahol silný elektrický prúd, informuje portál Blesk.


Choreograf pôvodom zo Slovenska leží podľa informácií serveru Nového Času od minulej stredy v bratislavskej nemocnici. Podľa všetkého Cmorej vyliezol na odstavený vlakový vagón na stanici, pričom ho zasiahol elektrický prúd.

Nehoda na trati mu spôsobila početné zlomeniny a popáleniny na tele, z ktorých sa bude zotavovať niekoľko týždňov. Lekári ho uviedli do umelého spánku, je však mimo ohrozenia života. Cmoreja čaká doma malý syn a tehotná manželka Marcela. Tá krátko po udalosti prosila priatelia a blízkych o darovanie krvi.

Adela napísala zvláštny komentár. Nepáčil sa ani bývalej moderátorke TA3, ktorá sa s televíziou súdi
Dôvodom slovnej prestrelky moderátoriek bol komentár Adely Vinczeovej k americkým prezidentským voľbám. Ten bol podľa jedného z diskutujúcich, evidentného prívrženca Trumpa, alibistický. Zdá sa, že s ním súhlasí aj Zuzana Závodská, bývalá tvár... Čítať ďalej
24 | 11 | 2020 | Petra Demková


Celým prípadom sa teraz zaoberá polícia, pre natáčanie na trati nemali tvorcovia videá riadne povolenie od Železníc SR. "Nikto nás nekontaktoval. Verejnosť si úplne neuvedomuje, že tieto stanice, kde stoja vlaky, nie sú prístupné kedykoľvek. Je možné, že ani nevedeli, že sa majú na povolenie opýtať. V každom prípade, keď sa rieši natáčanie, vždy upozorňujeme na možné riziká," uviedla pre Nový čas hovorkyňa Železníc Ria Feik Achbergerová.

Ladislav "Laco" Cmorej sa do povedomia verejnosti dostal svojou účasťou v relácii Česko Slovensko má talent z roku 2012 ako člen tanečnej skupiny CreDance. Svoje choreografické zručnosti potom predviedol v muzikáloch Dracula, Hamlet, Hair alebo Rocky Horror Show.

Attila Végh: Výhra nad Karlosom Vémolom aj rakovinou!
Slávny zápasník Attila Végh pred nedávnom porazil v ostro sledovanom súboji českého reprezentanta Karlos Vémola. V rovnakej chvíli sa ale odohrával ešte jeden zápas. 14-ročný Dominik z dediny Obyce, pre ktorého je Attila vzorom, vyhral nad... Čítať ďalej
23 | 11 | 2020 | Timotej Dudka