“Skvelý” darček na Mikuláša, píše Denisa Saková
24 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

K súčasnej situácii sa už na sociálnych sieťach vyjdril snáď každý politik. Väčšina názorov je však voči Matovičovým škandálom negatívna a opozičná. Výnikou nie je ani exministerka vnútra Denisa Saková (Hlas-SD), ktorá si neodpustila dať svoj status na Facebooku..


"S úžasom sledujem, ako si náš pán premiér vymýšľa ďalšie kolá testovania. Neviem si predstaviť, ako pôjdem so svojím 11-ročným synom vystáť si niekoľkohodinové rady, namiesto pokojného mikulášskeho rána. Vonku bude okolo nuly a testy v exteriéry budú absolútne neúčinné!" píše Saková vo svojom statuse.

"Takto strestovať celý národ pár dní pred Vianocami, bez podpory verejnosti, odborníkov aj svojich vlastných koaličných partnerov je prejav totálneho nepochopenia reality. Aj preto sme mu dnes jasne odkázali, že ak nás nútene "naženie" na testovanie - dáme ľuďom možnosť priamo počas čakania na testovanie prejaviť svoj názor. A podpísať nám hárky na vyhlásenie referenda."

Hlas-SD vyzýva krízový štáb: Upustite od povinného testovania!
Celoplošné, ale najmä povinné testovanie proti COVID-19 už narobilo veľa zloby medzi Slovákmi, ktorí odmietajú najmä povinnú účasť na ňom. Proti sú najmä poslanci z Hlasu-SD, ktorí vyzývajú krízový štáb, aby od nej upustili. Čítať ďalej
24 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.