Niekto na mne roky zarába, kritizuje slávny futbalista Ibrahimovič videohru FIFA
24 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Zlatanovi Ibrahimovičovi sa nepáči, že figuruje v populárnej počítačovej hre FIFA, aj keď na to nedal súhlas. Na sociálnych sieťach uviedol, že na jeho mene a tvári niekto roky zarába peniaze bez jeho súhlasu a je čas sa tým zaoberať, informuje portál Lidovky.cz.


So spoločnosťou EA Sports, ktorá vydáva hru FIFA už od roku 1993, však má od augusta zmluvu AC Miláno, ktorého dres 39-ročný kanonier oblieka.

"Kto dovolil EA Sports FIFA používať moje meno a podobizeň? FIFPro? Nie som si vedomý, že by som bol členom FIFPro (celosvetová hráčska asociácia), a ak som, stalo sa tak bez môjho vedomia nejakým divným spôsobom," napísal Ibrahimovič.

Ronaldo dvakrát skóroval a dobehol Ibrahimoviča. Immobile zabezpečil výhru Laziu
Útočník Ciro Immobile bol v talianskej futbalovej lige strojcom víťazstva Lazia Rím 2:0 na ihrisku Crotone. Najlepší strelec minulej sezóny, ktorý sa vrátil po nákaze koronavírusom, prvý gól zápasu sám dal a na druhý prihral. Cristiano Ronaldo... Čítať ďalej
23 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Určite som nedovolil federácii FIFA ani FIFPro, aby na mne zarábali peniaze. Niekto zarába celé tie roky na mojom mene a podobizni bez akejkoľvek dohody. Je čas to vyšetriť," vyzval švédsky futbalista, ktorý figuruje v hre FIFA od roku 2002, kedy pôsobil v Ajaxe Amsterdam.

Ibrahimoviča, ktorý napriek svojmu veku ťahá Miláno ako najlepší súčasný strelec talianskej ligy, ktorú jeho tím vedie, možno zmobilizovala čerstvo uzatvorená zmluva medzi Sports s Davidom Beckhamom. Jeho niekdajší spoluhráč z Milána a Paris St. Germain minulý týždeň podpísal s výrobcom počítačovej hry trojročnú zmluvu a bude hviezdou na obale FIFA 21. Bývalý anglický futbalista vďaka tomu zarobí 40 miliónov libier (takmer 45 miliónov eur).

Zlatan Ibrahimovič si poranil lýtko na tréningu AC Miláno a hrozí mu dlhšia pauza
Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič sa zranil na pondelkovom tréningu talianskeho klubu AC Miláno. Čítať ďalej
25 | 05 | 2020 | SITA