Schumacher bude opäť v F1! Vníma legendárny pilot úspech svojho syna?
18 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Uplynulo už sedem rokov od vážnej nehody pilota a sedemnásobného víťaza Formuly 1 Michaela Schumachera (51). Od tej doby sa verejnosti dostáva len málo informácií o jeho zdravotnom stave, niečo sa však predsa len odhalilo, píše portál Aha!.


Legendárny pilot na konci roku 2013 utrpel vážne poranenia hlavy po páde na lyžiach vo francúzskych Alpách. Po transporte do nemocnice bol uvedený do umelého spánku, začal boj o jeho život a následne boj o jeho uzdravenie.

Po prepustení do domácej starostlivosti o jeho stave vedeli len najbližšia rodina, priatelia a lekári. Hoci pilot podstúpil už niekoľko druhov liečby (i experimentálne), je žiaľ jasné, že Schumacher už nikdy nebude taký, akého ho fanúšikovia poznali.

Smutné detaily o stave Michaela Schumachera: Komunikuje len pohľadom, hovoriť nedokáže
Michael Schumacher (51) bol nehodou na lyžiach pripútaný na lôžko, z ktorého už dlhé roky nevstal. Informácie o jeho zdravotnom stave sa na povrch dostávajú len minimálne. Elisabetta Gregoraci (40), exmanželka Michaelovho niekdajšieho šéfa Flavia... Čítať ďalej
02 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Súčasný prezident FIA (Medzinárodná automobilová federácia) a dlhoročný priateľ Schumachera Jean Todt (74) je jedným z mála, ktorý pilota vída osobne. Pri rozhovore s novinármi bol vypočúvaný, či Michael vníma sľubnú kariéru svojho syna Micka, ktorý sa čoskoro stane súčasťou Formule 1.

"Isteže to vníma. Je to pre Micka veľká výzva a všetci veríme, že od budúcej sezóny bude meno Schumacher opäť súčasťou najprestížnejších pretekov sveta," vyhlásil Todt. Naďalej dúfa, že jedného dňa bude Michael schopný komunikovať s novinármi aj sám za seba.

Zoo ako z hororu! V Palestíne majú v klietkach múmie mŕtvych zvierat (FOTO)
Šialená atrakcia, z ktorej až mrazí. Zoo v Khan Younis v pásme Gazy bola pred pár rokmi klasickým zariadením, akých je na svete tisíce. Teraz je ale všetko inak! Namiesto živých zvierat totiž v klietkach nájdete ich múmie, píše portál Vip... Čítať ďalej
18 | 11 | 2020 | Timotej Dudka