Kramár nehrá, zvyká si na domov dôchodcov
17 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Tento rok sa už druhýkrát zavreli divadlá, a tak našim hercom znovu zmizol program v inokedy nabitom diári. Maroš Kramár (61) má situáciu ešte komplikovanejšiu. Žije v Bratislave a na natáčanie Slnečnej či Zázrakov prírody, musí cestovať cez hranice, píše portál Aha!.


Ako trávite dni, kedy nemôžete hrať?

"Našťastie mám domček priamo pri vode, takže to beriem ako predĺženú dovolenku. U jazierka vedľa Bratislavy, ktoré je krásne čisté, je v ňom veľa rýb, a keď je teplo, dá sa tam kúpať. Postavil som dom priamo pri vode, a tak, keď sa ráno prebúdzam, vidím jazero, ku ktorému mám prístup z terasy. Vlastne sa mi tak napoly splnil sen."

Napoly?

"Moja predstava bola, že dožijem niekde pri oceáne, kde je teplučko. Zatiaľ som aspoň pri jazere. Mám rád vodu, leto, slniečko... A u mňa je najkrajší večer, ako príde západ slnka. Keď je normálna situácia, tak väčšinou niekde hrám. Veľa jazdím, som stále na cestách. Takže nebyť tých páuz, tak by som si to doma ani neužil."

Rozvedený Kramár sa už oklepal! Kto je jeho nová priateľka?
Manželstvo tomuto charizmatickému hercovi stroskotalo. Samota ho ale dlho netrápila. Je to už rok, čo sa Maroš Kramár (61) v spoločnosti objavuje so svojou súčasnou partnerkou, informuje portál Aha!. Čítať ďalej
25 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Teraz už sú divadlá zavreté druhýkrát...

"Hovorím tomu, že si vo svojom veku zvykám na domov dôchodcov. Nejakú dobu sa to dá vydržať. V mladosti človek potrebuje veľa pracovať a naberať skúsenosti, ale ja už som si všetkým prešiel, takže to pre mňa nie je až tak žeravé. Celý život sa riadim heslom: Do ničoho netlač. Keď to má prísť, tak to príde. Aj keď je pravda, že tento rok je to veľmi komplikované."

V čom najviac?

"Na jar, deň po mojom poslednom obrazu vo Slnečnej, sa zavreli štúdia a ja som išiel domov. Dcéru som komplikovane, cez niekoľko štátov, dostával z Anglicka, kde študuje, a potom už sa zavreli hranice. Keď sa rozvolňovalo, tak bol zase problém. Ak som išiel do Česka, musel som mať testy. Keď som išiel späť, tak ďalšie. Ako som celý život pozitívny človek, tento rok som bol prvýkrát rád, že som negatívny. A teraz sa situácia opakuje."

Maroš Kramár už pre neho nemá miesto: Musel predať milovanú vec!
Herci to momentálne nemajú jednoduché, pretože nemôžu vykonávať svoju profesiu, a tak je každý privýrobok dobrý. Rád si prilepšil aj Maroš Kramár, ktorý sa rozhodol predať jednu milovanú vec, informuje portál Stras24. Čítať ďalej
24 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Hovoríte, že dcéra študuje v Anglicku. Aký odbor?

"Neurovedu na univerzite v Brightone. Skúma, ako funguje hlava. Je to v podstate biológia a psychológia dohromady, využíva sa aj v umelej inteligencii. Zaujíma ju a fascinuje medicína, ale nechce byť doktorka."

Škandalista

V júni sa Maroš Kramár začal náhle objavovať na titulných stranách českej i slovenskej tlače. Za všetko mohol zostrih zo zákulisia natáčania relácie Inkognito, ktorý odvysielala televízia JOJ. V ňom herec v rámci srandy prstom krátko prechádzal po pozadí kamarátke maskérke.

"Sexuálny škandál" Maroša Kramára: Mnohé ženy sa búria, Studenková to však vidí inak
Začalo to ako nevinný žartík, teraz musí Maroš Kramár (61) čeliť obvineniam zo sexuálneho obťažovania. Herec po skončení relácie Inkognito opakovane chytal maskérku za zadok, čo u niektorých žien vyvolalo značné pobúrenie. Zdenka Studenková si ho... Čítať ďalej
16 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


Zatiaľ čo ona všetko brala ako žart a žiadny problém nemala, ozvali sa údajné "bojovníčky za ženské práva" a sympatického herca obvinili zo sexuálneho obťažovania.

"Kto ma pozná, ten vie, že som milovník žien a tým pádom si ich vážim a nikdy som ich nezneužíval," vysvetľuje herec, ktorý sa vďaka tomu dostal pod paľbu kritiky. "U nás o tom písali aj politici! Dokonca ma spojili s americkým producentom, ktorý je odsúdený za to, že zdrogoval a znásilňoval ženské. Ale ja som nebol ani nikým obžalovaný! Bolo to celé vymyslené a ťažko sa tomu bráni," dodáva na záver Kramár.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/11/15/sokujuce-karel-gott-%e2%80%a080-sa-mal-v-minulosti-uz-raz-ozenit/