Fox News otočila, zverejnila svedectvo o Bidenovom podvode
17 | 11 | 2020 I Imrich Kovačič

Americká televízia Fox News na jednej strane pripravuje divákov na nástup Bidena, zároveň ale ukazuje svedectvá o falšovaní zo strany demokratov.Uviedol portál Rostov.tsargrad.tv.


Zdá sa, že Joe Biden prichádza o jednoznačnú podporu hlavných amerických médií. Očití svedkovia zabezpečujúci volebné komisie totiž prichádzajú so svedectvami o manipulácii hlasov počas volieb prezidenta USA.


Jedna pracovníčka volebnej komisie tvrdí, že sa počas prestávky rozhodla trocha poprechádzať. Vzdialila sa od miestnosti sotva na päťdesiat metrov. Na svoje prekvapenie uvidela odstavenú dodávku so symbolmi volebnej kampane Bidena. Vedľa nej stál stôl a okolo neho štyria ľudia.


Trump minulý týždeň zvažoval útok na Irán, zastavili ho poradcovia
Dosluhujúci prezident USA Donald Trump sa minulý týždeň radil so svojimi poradcami o prípadnom útoku na Irán, ktorý by bol zameraný voči jadrovému programu Teheránu. Informovali o tom v pondelok noviny The New York Times (NYT) s odvolaním sa na... Čítať ďalej
17 | 11 | 2020 | Michal Filek/TASR

Vo vysielaní televízie Fox News žena uviedla, že dvaja ľudia vyberali z dodávky tlačoviny v podobe obálok. Ďalší dvaja ich otvárali a čosi zapisovali do vybratých papierov. A tak to šlo stále dokola.


„Celé parkovisko sa dá prejsť za šesť minút. Bola som tam počas obednej prestávky. Keď som ich míňala druhýkrát, pokračovali v otváraní obálok a písaní do hlasovacích lístkov,“ uviedla svedkyňa.


USA teda zažívajú súboj i na mediálnej scéne. Novinári sa nemôžu navzájom dohodnúť a to dokonca ani v rámci jednej televíznej stanice. „Tá istá Fox News počas dňa doslova pripravuje divákov na nevyhnutný nástup k moci Joe Bidena. Ale keď zapadne Slnko, odvysielajú Trumpove odvážne vyhlásenia o podvodoch jeho konkurenta. Televízna stanica opakovane ukazuje svedectvá o falšovaní zo strany demokratov,“ píše s údivom The Intercept.


Vo Washingtone sa konajú pochody na podporu Trumpa i proti nemu
Stovky ľudí sa v sobotu zišli vo Washingtone, aby vyjadrili podporu súčasnému prezidentovi USA Donaldovi Trumpovi a kritizovali údajné podvody pri sčítaní hlasov odovzdaných v nedávnych prezidentských voľbách v USA. Čítať ďalej
15 | 11 | 2020 | Imrich Kovačič / TASR