Princ Harry a nová prvá dáma USA sú starí známi! Strávili spolu sakra veľa času, tvrdí Biden
16 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Princ Harry (36) má podľa všetkého veľmi šťastnú ruku, čo sa týka výberu vhodných a vplyvných priateľov! Po voľbe nového amerického prezidenta sa ukázalo, že ho s jeho manželkou Jill Bidenovou (69) spája dlhoročné priateľstvo, informuje portál Blesk.


S manželkou súčasného amerického prezidenta Joea Bidena (77), ktorý, ako sa zdá, pri prezidentských voľbách porazil Donalda Trumpa (74), sa princ Harry údajne pozná už od roku 2013.

Spriatelili sa na recepcii pre britských a amerických ranených bojovníkov v Bielom dome vo Washingtone v čase, keď Joe Biden pôsobil ako viceprezident vtedajšej hlavy USA, Baracka Obamu (59).

Harry je za "trapáka" kvôli Meghan! Podlý útok na vlastnú rodinu
Hoci vzťah medzi rodičmi princa nebol idylický, bezo sporu sa mu dostalo najlepších škôl a výnimočného rozvoja po všetkých stránkach. Napriek tomu Harry v rozhovore s aktivistkou hnutia Black Lives Matter dokázal vysloviť vetu, že kráľovská výchova... Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Vojvoda zo Sussexu sa ten istý rok počas svojej tour po Amerike zúčastnil Warrior Games v Colorade, ktoré sa stali jeho inšpiráciou pre hry Invictus Games, čo je v Británii významná športová udalosť pre vojnových veteránov.

Princ Harry s týmto plánom oboznámil Jill Bidenovú, tá ho následne prišla na prvý ročník Invictus Games osobne podporiť. Obama a Biden túto akciu aj v ďalších rokoch podporovali aspoň zo zámoria. S Harrym Jill spája charitatívna činnosť zameraná na pomoc vojakom a ich rodinám, spolu s Michelle Obamovou (56) založila napríklad v roku 2011 iniciatívu nazvanú Joining Forces.

V roku 2016 spolu boli zachytení aj na basketbalovom zápase hendikepovaných, kedy sedeli bok po boku a veľmi dobre sa bavili. Biden vtedy podľa magazínu The Sun žartoval v tom zmysle, že sa o svoju pani trochu bojí.

Ty už k nám nepatríš! Kráľovská rodina odmietla položiť veniec v mene Harryho, ten je sklamaný
Princ Harry z tepla luxusnej obývačky stámiliónovej rezidencie v losangeleskej Santa Barbare poslal žiadosť, aby za neho niekto položil veniec k vojnovému pamätníku Cenotaph v Londýne. Odpoveďou bolo, že má smolu! A tak sa vraj teraz vnuk kráľovnej... Čítať ďalej
13 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


"Jill totiž strávila s princom Harrym sakra veľa času!" Vyhlasoval so smiechom. V tom čase mal síce ešte princ Harry povesť búrliváka, ale nepochybne tým nebolo myslené nič za hranou.

Ich kontakty a vzájomné sympatie sa pripomenuli práve teraz, pretože princ Harry aj jeho pani, bývalá herečka Meghan Markleová (39), ohľadom volieb na post amerického prezidenta niekoľkokrát jasne naznačili, že by si ako víťaza predstavovali Bidena, nie Trumpa.

Za to sa Harry dočkal veľmi drsnej kritiky. Jeho aktívne vyjadrovanie sa k politickému dianiu v Amerike bolo totiž absolútne nevhodné z hľadiska kráľovského protokolu, keďže sa od členov britskej kráľovskej rodiny očakáva zachovanie politickej neutrality.

Šokujúca premena Leonarda DiCapria: Hviezda Titanicu vyvalila pupok aj polovičky!
O tom, že nikto nemôže zostať stále mladý a svieži, nedávno dokázal aj hollywoodsky herec Leonardo DiCaprio (46). Nedávno bol totiž zachytený fotografmi pri vyvádzaní v mori, avšak fanúšičky z neho tentoraz asi radosťou netancovali, píše portál... Čítať ďalej
15 | 11 | 2020 | Timotej Dudka