Čakať na smrť vlastnej matky je bizarné, tvrdí herec v úlohe princa Charlesa
16 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Josh O'Connor (30) stvárnil v tretej a štvrtej sérii seriálu Koruna princa Charlesa. Britský herec sa zveril s tým, že o kráľovskej rodine toho do začiatku nakrúcania príliš nevedel. Opísal tiež, ako sa pripravoval na svoju zásadnú životnú rolu, píše portál iDnes.


Josh O'Connor bol oslovený producentmi Netflixu a seriálu Koruna, aby stvárnil v tretej a štvrtej rade princa Charlesa. Seriál mapuje život Alžbety II. a historické fakty zasadzuje do fiktívnych príbehov.

Predstaviteľ princa Charlesa priznal, že musel svoju úlohu poriadne naštudovať, pretože kráľovská rodina ho nikdy nezaujímala a nevedel o nej takmer nič.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/10/30/odhalena-spoved-princeznej-diany-%e2%80%a036-zivot-s-charlesom-bol-peklo/






Keď sa ho novinári v jednom z rozhovorov vypytovali na Harryho a Meghan, netušil, čo má odpovedať. "Musím povedať, že sa mi to celkom hodí. Keď sa ma niekto snaží zlákať k tomu, aby som okomentoval skutočné osobnosti kráľovskej rodiny, nemám čo povedať, pretože o nich skrátka neviem vôbec nič," opísal herec v rozhovore pre magazín GQ Hype.

"Keď som bol napríklad na odovzdávaní Zlatých glóbusov, všetci sa ma pýtali na Harryho a Meghan, ktorí sa presťahovali do Ameriky. Nevedel som vôbec, o čom to tí ľudia hovoria," zveril sa O'Connor.

Herec priznal, že v seriáli má najradšej natáčanie scén, v ktorých sa riešia kontroverzné témy. Napríklad moment, kedy princ Charles prehlasuje, že pokiaľ bude na svete jeho matka, jeho životné poslanie nemôže byť naplnené.

Ťažko chorá kráľovná Alžbeta II.: Deň po jej smrti začne úradovať princ Charles!
Operácia London Bridge (Londýnsky most). Presne to je krycí názov plánu na dni a týždne po smrti kráľovnej Alžbety II., o ktorej sa v poslednej dobe špekuluje, že sa jej po zdravotnej stránke nedarí práve najlepšie. Čo príde po jej skone? Zistil to... Čítať ďalej
28 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


"Bavia ma také tie naozaj výživné veci. Otázka toho, že musíte čakať, až vaša matka zomrie, aby váš život mal zmysel a došlo naplnenie. Čo život v kráľovskej rodine a to všetko okolo znamená pre mladého muža... Je to bizarné. Charles netúži po moci. Ale než zomrie jeho matka, aký je vlastne dôvod jeho existencie na tomto svete? Nemá žiadny iný cieľ, je to dosť zvláštne," uvažuje nahlas O'Connor.

Brit sa na rolu princa Charlesa pripravoval okrem iného aj lekciami jazdy na koni či zmenou svojho jedálnička na viac "kráľovský". "Začal som v posledných mesiacoch pred natáčaním jesť ohromné ​​množstvo varených vajec, pretože Charles ich vraj má veľmi rád," vtipkuje.

Harry je za "trapáka" kvôli Meghan! Podlý útok na vlastnú rodinu
Hoci vzťah medzi rodičmi princa nebol idylický, bezo sporu sa mu dostalo najlepších škôl a výnimočného rozvoja po všetkých stránkach. Napriek tomu Harry v rozhovore s aktivistkou hnutia Black Lives Matter dokázal vysloviť vetu, že kráľovská výchova... Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Timotej Dudka