Bolek Polívka dotočil svoju prvú rolu po ťažkej borelióze
16 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Pre posledné scény sa hlavní protagonisti seriálu Hviezdy nad hlavou usadili v stajniach. To bolo presne niečo pre Bolka Polívku (71). "Dlho som nejazdil, pretože som pred štyrmi rokmi prekonal boreliózu," portál Aha! cituje slová českého herca.


Borelióza, ktorou kliešť nakazil herca v roku 2016, ho veľmi potrápila a ešte dlho na sebe cítil následky v podobe slabosti. Dodnes musí niekedy použiť k chôdzi pomocnú palicu. "Pripisoval som to starnutiu," priznal Polívka. Teraz sa už cíti lepšie.

Chválim Alenu, skromnosť je jej veľkosťou

Vďaka novému seriálu sa na pľaci stretol s kolegyňou Alenou Mihulovou (55), s ktorou pred pár rokmi natočil oceňovaný film Domáca starostlivosť (2015).

"Ona je veľmi autentická a hrá sa s ňou veľmi dobre. Je veľmi prirodzená, pritom skromná, a to je súčasť jej veľkosti," nešetrí chválou Polívka. Ten hrá statkára Henricha Prokeša, bývalého starostu. "A chválim aj Vladimíra, ja vlastne chválim rád... Má svoju hlavu a vedľa toho nadovšetko miluje svoju rodinu."

Bolek Polívka o napadnutí syna Vladimíra: Osobitné slová o šarvátke a alkoholu!
Vladimír Polívka (31) na konci júna skončil v nemocnici s otrasom mozgu po tom, ako sa stal obeťou prepadnutia! Avšak útok je zahalený tajomstvom, pretože nikto doteraz nebol obvinený, navyše herec po ošetrení podpísal reverz a zanedlho po udalosti... Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


A podobne to má aj sám herec. Všetky svoje deti podporuje a sleduje, hoci ich má s rôznymi mamičkami. Naposledy ho zaujal syn Vladimír (31), ktorého diváci môžu vídať v seriáli televízie Prima s názvom Polda.

"Mne sa tam Vladimír páči. Aj David Matásek je skvelý. Tvoria takú dobrú dvojku. S Vladimírom sa často vídame, má domček v Olšanoch a my tam tiež bývame. Rád chválim, a to nielen svoje deti," zdôraznil herec.

Chodila som ako káčer

Jeho seriálovú dcéru Táňu predstavuje Kateřina Fialová (23). "Mám na natáčanie krásne spomienky, krásne zážitky. Je mi ľúto, že už sa to končí. Bude sa mi cnieť po hercoch, koňoch, po prírode," prezradila s ľahkým smútkom.

Syn Bolka Polívku bol brutálne napadnutý: Strata vedomia a prevoz do nemocnice!
Sympatický herec Vladimír Polívka (30), syn legendárneho Bolka Polívku (70), skončil v nemocnici s otrasom mozgu po tom, ako sa stal obeťou prepadnutia! Potvrdila to aj jeho mama Chantal Poullain (63), píše portál Blesk. Čítať ďalej
25 | 06 | 2020 | Timotej Dudka


"Museli sme absolvovať tréning jazdy na koni. Rada by som v tom pokračovala aj teraz, keď natáčanie skončilo. Posilňujete svaly, ktoré bežne nezapojíte, takže keď som zliezla z koňa, tak som nemohla dať nohy k sebe a chodila som ako káčer," smeje sa Fialová.

Podarilo sa to aj napriek korone

"Seriál sa nám podarilo dotočiť aj napriek nepriaznivým podmienkam, ktoré teraz panujú, hlavne vďaka zavedeným hygienickým opatreniam, zodpovednosti a profesionalite všetkých zúčastnených," dodáva výrobná riaditeľka TV Prima Lucia Kršáková. "Sme radi, že sa nám do našich nových projektov darí získavať k spolupráci veľmi obľúbené hviezdne tváre," uviedla riaditeľka s úsmevom.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/11/15/sokujuce-karel-gott-%e2%80%a080-sa-mal-v-minulosti-uz-raz-ozenit/