Šokujúca premena Leonarda DiCapria: Hviezda Titanicu vyvalila pupok aj polovičky!
15 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

O tom, že nikto nemôže zostať stále mladý a svieži, nedávno dokázal aj hollywoodsky herec Leonardo DiCaprio (46). Nedávno bol totiž zachytený fotografmi pri vyvádzaní v mori, avšak fanúšičky z neho tentoraz asi radosťou netancovali, píše portál Blesk.


Niekdajšia hviezda Titanicu patrila vždy medzi idoly mnohých žien, o čom svedčí aj fakt, že jeho súčasná priateľka je o polovicu mladšia. Krásnu modelku Camilu Morroneovú (23) ale tentoraz Leo nechal doma.



Na pláž v Malibu sa vydal len v spoločnosti samých pánov, konkrétne vyvádzal v mori spolu s otcom Georgom a kamarátom Emileom Hirschom (35), po ktorého boku zažiaril napríklad v oscarovom filme Vtedy v Hollywoode.

Emile vystavil svoje vypracované telo, avšak u DiCapria to už taká sláva nebola. Vyvalil totiž chlpatý pupok a dokonca mu liezli z plaviek i polovičky. Zrejme sa na ňom niekoľko mesiacov karantény pekne podpísalo. Starneme bohužiaľ všetci...

Slávna topmodelka odsúdená: DiCapriova ex schytala verejnoprospešné práce!
Izraelský súd odsúdil za daňové úniky izraelskú topmodelku Bar Refaeliovú k deviatim mesiacom verejnoprospešných prác a jej matku Cipi k šestnástim mesiacom väzenia, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
14 | 09 | 2020 | Timotej Dudka