Özila v Arsenale odpísali, tak sa baví inak. Predviedol svoju módnu kolekciu
14 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

V Arsenali je na druhej koľaji. Kouč Mikel Arteta s nemeckým záložníkom Mesutom Özilom nepočíta. A tak sa hráč, ktorý poberá týždenne 350 tisíc libier, rozhodol prísť na iné myšlienky. Vo štvrtok predstavil vlastnú značku oblečenia, informuje portál iSport.


Stojí postavený mimo plánov trénera Mikela Artety. Stredopoliar Mesut Özil sa nevošiel do kádra pre Premier League, ani na súpisku pre Európsku ligu. Teraz sa zdá, že nemecký futbalista uprel svoju pozornosť novým smerom, mimo ihriska. Snáď aby prišiel na iné myšlienky a nemyslel iba na to, prečo pre neho medzi "Gunners" nie je miesto. Vo štvrtok odhalil svoj nový projekt spojený s oblečením pre voľný čas.

"S nadšením oznamujem spustenie M10 STREETWEAR, modernú značku vyrábajúcu štýlové oblečenie určené pre každodenné nosenie. Som naozaj rád, že s vami konečne zdieľam tento môj osobný projekt," uviedol na Instagrame Özil.



Zákazníci majú na výber z rady mikín, tričiek, čiapok a ďalších doplnkov, ako sú napríklad batohy či puzdra na telefóny.

Okrem spustenia značky oblečenia sa Nemec v poslednej dobe zaoberal aj tým, ako pomáhať druhým. Okrem iného uviedol, že je odhodlaný hradiť mzdu Jerrymu Quyovi, ktorý zastával v Arsenale funkciu maskota Gunnersaura. A to po tom, ako bol po dlhých 27 rokoch prepustený, podobne ako mnoho ďalších zamestnancov, aby klub znížil náklady v čase pandémie koronavírusu.

"Ponúkam Arsenalu náhradu celého platu nášho veľkého zeleného chlapa, pokiaľ budem hráčom klubu, aby mohol Jerry pokračovať vo svojej práci, ktorú tak miluje," uviedol Özil.



Minulý týždeň londýnsky klub oznámil návrat populárneho maskota, podľa serveru Sportsmail by to však nemalo mať súvislosť so záložníkovou ponukou.

Mike Tyson odhalil svetu, ako podvádzal pri dopingových testoch
Svet už vie, prečo legendárny Mike Tyson išiel do každého ringu s umelým "dildom". To všetko preto, aby sa nenechal chytiť pri dopingu. 56-ročný boxer vo svojom podcaste Hotboxin prezradil, ako podvádzal dopingové kontroly tým, že chodil do ringu s... Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Timotej Dudka