Z terária ušiel veľhad kráľovský, odchytili ho prievidzskí policajti
13 | 11 | 2020 I tasr

Z terária v jednom z bytov v Prievidzi ušiel veľhad kráľovský s dĺžkou 2,5 metra. Odchytiť sa ho podarilo prievidzským policajtom, informovala o tom v piatok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.


"Majiteľ terária, z ktorého veľhad ušiel, je momentálne hospitalizovaný v nemocnici a hada nemal kto odchytiť. Vnučka majiteľa sa hada veľmi bála a v byte sa okrem nej nachádzala aj imobilná osoba. Policajtom bolo jasné, že treba ihneď vykonať zákrok," uviedla polícia.

Keďže bolo podľa policajtov potrebné zabezpečiť, aby nebolo ohrozené zdravie a život obyvateľov bytu a taktiež aj celej bytovky, hliadky Obvodného oddelenia Policajného zboru z Prievidze za dodržania bezpečnostných pravidiel hada odchytili a umiestnili späť do terária. To následne zabezpečili proti opätovnému otvoreniu.

Neuveriteľné! Ani rok po strašnej nehode pri Nitre, pri ktorej zomrelo dvanásť ľudí, polícia nikoho neobvinila
Dnes, krátko po trinástej hodine uplynie presne rok od jednej z najväčších cestných tragédií na Slovensko, pri ktorej prišlo o život dvanásť ľudí, polícia však z nej doteraz ešte nikoho neobvinila, pretože vyšetrovanie stále prebieha. Expert to... Čítať ďalej
13 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.