Dara Rolins natáčala klip prvýkrát na mobil: Viac nahá ako oblečená! (VIDEO)
13 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Prichádza nielen s novou piesňou Pena, ale rovno aj s pekne žeravým klipom. Polonahé telo odhalilo ďalšie tetovanie aj vypracovaný zadoček! Dara Rolins (47) sa taktiež prvýkrát vzdala svojho klasického natáčacieho štábu a všetko točila len na telefón, informuje portál Aha!.


Slovenská speváčka za sprievodu červených svetiel obliekla odvážne body a miesto kamery si stúpla pred telefón. Klasického natáčania s veľkým štábom sa vzdala s pochybnosťami.



"Nakrúcali sme na mobil Mate 40 Pro. Ide o moju novú premiérovú skúsenosť tohto druhu a priznávam bez mučenia, že isté obavy boli. Našťastie sa už pri prvých záberoch rozplynuli," prezradila Dara otvorene.

Už podľa fotiek je jasné, že sex-appealu v klipe nie je rozhodne málo. "Neskutočný hot!" Napísal jej jeden z fanúšikov. A poklonu speváčke vystrúhala aj herečka Iva Pazderková (40) či modelka Andrea Verešová (40).

Dara Rolins urobila ďalší pokrok v živote: Bola to len otázka času!
Veľa ľudí sa v čase pandémie koronavírusu zaoberá tým, čo bude zdrojom ich obživy. O nejakú alternatívu stála aj Dara Rolins, ktorá sa rozhodla urobiť ďalší pokrok. Údajne to bola to len otázka času, píše portál Stars24. Čítať ďalej
12 | 11 | 2020 | Timotej Dudka