Eva Holubová odmietla fotku s fanynkou! Nasledovala ostrá reakcia jej manžela
12 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Herečka Eva Holubová (61) má jasno. Keď je na dovolenke so svojimi blízkymi, chce s nimi tráviť maximum svojho času. A žiadosti o spoločné fotografie rázne odmieta. Kvôli tomu sa dostala do veľmi nepríjemnej situácie na Sicílii, kde teraz trávi posledných niekoľko týždňov, píše portál Blesk.


Herečka Eva Holubová je zásadovou ženou. Napríklad sa netají svojou nechuťou natáčať rôzne pozdravy fanúšikom, jednoducho preto, že to vraj nevie. "Sú to pre mňa veľmi osobné záležitosti, popriať niekomu niečo do života, a majú váhu, iba ak sú myslené od srdca a cielene na konkrétnu osobu. Nie je možné to dosiahnuť cez objednávku na sociálnej sieti," domnieva sa.

A dosť podobne to vníma, aj čo sa týka fotenia s fanúšikmi na ulici. Keby ste na ňu totiž niekde "vybehli" a žiadali spoločné "selfíčko", tvrdo narazíte.



"V súkromnom živote sa na požiadanie nefotím, zvlášť v cudzine, kde si chcem aj ja užívať so svojimi blízkymi svoju anonymitu. Nedávno ma tu na Sicílii oslovila sympatická žena, hneď s tým, nech sa s ňou odfotím. Ale ja som v tej chvíli prežívala vzácne chvíle so svojimi deťmi, bola som dokonca uprostred rozhovoru s nimi, tešili sme sa z toho, že sa nám to podarilo, stretnúť sa tu na Sicílii spoločne, že tu nebudem za prefláknutú VIPku, ale za mamu , len ich," opisovala Holubová.

Snímku s dotyčnou dámou preto odmietla. Načo sa dočkala dosť ostrej reakcie partnera omietnutej ženy. Údajne jej vyčítal, že tvrdí, že je tu pre divákov vždy k dispozícii, ale pritom sa s jeho družkou odfotiť nechce.

"Áno, herec je pre divákov, učiteľ pre žiakov, lekár pre pacientov, ale majú právo byť manželkou pre manžela, matkou pre deti, deťmi pre matku," upresňuje preto Holubová. "Pred predstavením a po predstavení sa s tým, kto má záujem, rada odfotím, patrí to k mojej práci, je to aj určitá česť. Ale o svojom súkromí, ako, kedy, čo zverejním, si budem rozhodovať sama, kedykoľvek to pôjde."

Eva Holubová musí kvôli dedičnej chorobe schudnúť. „Vyzerám ako debna, kysnem,“ sťažuje sa
Eva Holubová musí schudnúť. Obľúbená herečka sa priznala, že trpí dedičným ochorením a nadváha jej zdraviu nesvedčí. Môže jej ísť aj o život, informuje portál Expres. Čítať ďalej
19 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


V komentároch potom zdôraznila, že sa inak veľmi rada rozpráva s ľuďmi,⁠ ale musí sa jej chcieť a "byť na to v tú chvíľu vybavená a pripravená, tzn. vo fyzickej i psychickej pohode a nebyť pohrúžená do svojho súkromia, máme ho tak málo," ako sama vraví.

Čo si o tom dotyčný pár myslí, to sa už nedozvieme, ale odozva u jej hereckých kolegýň bola až nečakaná. "Dobré a vystihujúce, rozumné a sebavedomé. Tvoja konkrétnosť, jasnosť a postoj. Pravda, Evinka," tlieskala jej napríklad herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (46).

Kolega o Krausovi bez servítky: Dostal som nakladačku v priamom prenose!
Moderátor Honza Dědek (48) si pozval do talk show kolegu Jana Krausa (67). Po absolvovaní "rozhovoru-nerozhovoru" by si dnes však radšej zopakoval skúšku z dospelosti, ako si Krausa pozvať do štúdia znova, píše portál Aha!. Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Timotej Dudka