Dara Rolins urobila ďalší pokrok v živote: Bola to len otázka času!
12 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Veľa ľudí sa v čase pandémie koronavírusu zaoberá tým, čo bude zdrojom ich obživy. O nejakú alternatívu stála aj Dara Rolins, ktorá sa rozhodla urobiť ďalší pokrok. Údajne to bola to len otázka času, píše portál Stars24.


Daru Rolins pochopiteľne stretol rovnaký osud ako absolútnu väčšinu ľudí z hudobnej brandže. Kvôli vládnym opatreniam proti šíreniu koronavírusy prišla o mnoho vystúpení, teda minimálne o časť príjmov.

Sympatická speváčka sa však pohybuje aj v iných odboroch vrátane podnikania. "O založení vlastnej značky som uvažovala dlho. To, že sa tak raz stane, bolo len otázkou času," priznala webu super.cz.

Dara Rolins išla opäť pod nôž: Najnovšiu plastiku si nechala urobiť v tichosti na Ukrajine!
Dara Rolins (47) patrí k ženám, ktoré sa za zásahy plastických chirurgov nehanbia. Aj keď je však na sociálnych sieťach veľmi zhovorčivá, a človek má skoro pocit, že informuje o každom svojom kroku, poslednú návštevu kliniky estetickej medicíny si... Čítať ďalej
31 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


"Vedľa hudby, ktorá samozrejme aj naďalej zostáva mojou podstatou, si tak chcem plniť aj svoje ďalšie sny. A že ich je stále veľa, je dôsledkom mojej kreatívne povahy a potreby sa životom baviť, spolupracovať či dávať priestor ďalším talentovaným ľuďom a novým nápadom," vysvetlila speváčka.

Dara má o novom biznise jasnú predstavu. "Pod svojou značkou by som do budúcna rada predstavila produkty, ktoré budú vždy úzko spojené s mojím životom, s mojou filozofiou, potrebami, záľubami, chuťami, vôňami či vkusom," dodala.

Eva Holubová odmietla fotku s fanynkou! Nasledovala ostrá reakcia jej manžela
Herečka Eva Holubová (61) má jasno. Keď je na dovolenke so svojimi blízkymi, chce s nimi tráviť maximum svojho času. A žiadosti o spoločné fotografie rázne odmieta. Kvôli tomu sa dostala do veľmi nepríjemnej situácie na Sicílii, kde teraz trávi... Čítať ďalej
12 | 11 | 2020 | Timotej Dudka