Brazílsky MMA zápasník Silva: Chcel som sa zabiť, teraz umlátim Vémolu v druhom kole!
09 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Brazílsky zápasník Leandro Silva pred časom vyzval na zápas Karlosa Vémolu skrz Instagram. Je mu úplne jedno, že český MMA bojovník je úplne iná váhová kategória. "Váha nie je všetko, verím, že ho porazím technickým knokautom v druhom kole," cituje Silvu portál Expres.


Brazílsky MMA zápasník Leandro Silva alias Apollo zápasí najčastejšie v kategórii lightweight (do 70 kg) či welterweight (do 77 kg). Všetkých tak veľmi prekvapilo, že pred pár dňami oficiálne vyzval k zápasu výrazne ťažšieho Karlosa Vémolu. Pokiaľ k duelu dôjde, mal by sa odohrať vo váhovej kategórii do 84 kilogramov.

"Nezáleží na tom, že som o niečo ľahší ako on. Mám veľ ké schopnosti a zápasové IQ a verím, že vyhrám. Vidím to tak, že Karlosa ukončím v druhom alebo v treťom kole na tko (technický knokaut)," tvrdí sebavedome Leandro Silva.

Neverný Vémola vďaka Krausovi vyznal city Lele: Pobozkal ju priamo pred kamerami!
Karlos Vémola a Lela Ceterová momentálne netvoria pár. Po prevalenej nevere MMA zápasníka sa jeho vtedajšia priateľka odsťahovala aj s dcérou do bratislavského bytu. Vzťah by im mal zachrániť moderátor Jan Kraus, ktorý sa ponúkol, že im poskytne... Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Expresu brazílsky zápasník, ktorý sa do istej miery inšpiruje filmovým boxerom Apollom Creedom z kultového filmu Rocky, vysvetlil, prečo vlastne o zápas s Vémolom tak veľmi stojí.

"Chcem s Karlosom zápasiť, pretože verím vo víťazstvo a viem, ako veľmi je on v Česku populárny," hovorí Brazílčan, ktorý podľa svojich slov pred časom prešiel veľkou vnútornou zmenou, vďaka ktorej je dnes oveľa lepším bojovníkom ako pred rokmi.

Leandro Silva rovnako ako Karlos Vémola pred rokmi bojoval v zámorskej prestížnej organizácii UFC. Než sa však stal profesionálnym zápasníkom, skúšal sa presadiť ako futbalista, žil v chudobe a každý jeho deň bol bojom o holý život.



"Môj životný príbeh je naozaj šialený. Skoro som sa stal profesionálnym futbalistom, vyrastal som vo Favele (chudobná štvrť v Rio de Janeiro), kde ľudia okolo mňa buď umierali, brali drogy alebo hrali futbal. Ja som si zvolil tú tretiu možnosť, ale aj tak som videl veľa zlých vecí v mojom detstve i v dospievaní," zveril sa bojovník.

"Videl som na vlastné oči, ako moju mamu zbilo niekoľko chlapov. Nikdy som nepoznal svojho otca. Žil som v sirotinci, potom som sa tlačil s matkou a tromi bratmi v jednej izbe. Všade okolo bola kopa krýs, bolo to šialené," spomína Silva.

Ťažké detstvo Silvu nakoplo k veľkej životnej zmene.

Karlos Vémola sa nakazil koronavírusom! Najočakávanejší zápas je v ohrození
MMA zápasník Karlos Vémola zažíva tento rok jeden problém za druhým. Kvôli pandémii bolo zrušených hneď niekoľko galavečerov, na ktorých mal český Terminátor znova nastúpiť do klietky. Teraz ale prišla ďalšia nepríjemná správa - pozitívny test na... Čítať ďalej
25 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


"Uvedomil som si veľa vecí. Keď som mal osemnásť, skončil som s futbalom, pretože som si tým nedokázal zarábať peniaze. Často som premýšľal o samovražde, bol som na tom naozaj zle. Všetko sa ale zmenilo, keď som v dvadsiatich rokoch začal chodiť na tréningy brazílskeho jiu-jitsu. Kompletne sa mi zmenil život aj moja myseľ. Pracoval som potom ako vyhadzovač, každý deň som mal 12 hodinové smeny, aj tak som ale denne stihol dva tréningy, často som vôbec nespal," šokuje svojím drsným príbehom Vémolov vyzývateľ.

"Zažil som toho naozaj veľa a teraz by som sa mal báť Vémolu? To vôbec nehrozí! Pre mňa je zápasenie možnosť si zarobiť veľké peniaze, som skvelý bojovník, jeden z najlepších v mojej váhovej kategórii a zaslúžim si dostávať za to, čo viem, dobre zaplatené. Moja skutočná kariéra začína práve teraz," hlási Silva, ktorý trénuje v slávnom ATT (American Top Team) s najväčšími osobnosťami MMA.

Vémola je blbý, škaredý a berie steroidy! Drsné obvinenie MMA zápasníka Mikuláška
Z tých dvoch kamaráti asi nikdy nebudú. MMA zápasníci Karlos Vémola (35) a Václav Mikulášek (32), ktorí majú zmerať sily už za dva mesiace, rozbehli pred svojou krvavou bitkou brutálny trash-talk. Mikulášek v najnovšom rozhovore na plné ústa... Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


Silva sa Expresu zveril aj s tým, že jeho veľkou motiváciou je jeho matka, ktorej by rád finančne pomohol.

"Mám pred sebou zhruba sedem rokov na tej najvyššej úrovni. Začal som neskoro, potrebujem teda teraz za tých sedem rokov zarobiť čo najviac peňazí a potom si plánujem rozbehnúť vlastný biznis. Chcem byť boháč," hovorí otvorene Leandro Silva.

Čo sa týka Karlosa, toho čaká 5. decembra zápas s jeho veľkým rivalom Václavom Mikuláškom. Na sociálnej sieti už ale Silvovi vopred odkázal, že jeho ponuku k zápasu prijíma a stretne sa s ním pokojne ešte koncom roka 2020.

Zdá sa, že krvavej šou už nič nebráni.

Maradona po operácii mozgu "chytil absťák". Je to s ním ťažké, tvrdí lekár
Legendárny futbalista Diego Maradona musí kvôli komplikáciám po operácii mozgu zostať ešte niekoľko dní v nemocnici, informuje portál Aktualne.cz. Čítať ďalej
08 | 11 | 2020 | Timotej Dudka