Naď Rašimu rovno do tváre: "Starý aj nový Smer má strach!"
08 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Slovenskom v súčasnosti okrem koronavírusu hýbe aj štvrtková policajná akcia Očistec. Je zjavné, že v Smere-SD sú minimálne v neistote.


Po výmene na poste predsedu vlády, keď miesto Roberta Fica zasadol do premiérskeho kresla Peter Pellegrini sa začali diať zaujímavé veci. NAKA spustila zatýkacie akcia Dobytkár, Búrka aj Plevel, po ktorých skončili v rukách aj viacerí vplyvní podnikatelia. „Polícia mala za vlády Petra Pellegriniho voľné ruky,“ bráni súčasného predsedu novovzniknutej strany Hlas-SD nezaradený poslanec a spoluzakladateľ strany Richard Raši, ktorý, rovnako ako Pellegrini bol dlhoročným smerákom, informuje portál cas.sk.
Brzdou bola dohoda v koalícii?

Naopak, minister obrany Jaroslav Naď z hnutia OĽaNO tvrdí, že polícia mala zviazané ruky vo viacerých kauzách a nemohla začať konanie. Obaja svoje tvrdenia prezentovali v diskusnej relácii Na telo v televízii Markíza. Naď svojmu spoludiskutujúcemu povedal, že keď prišiel na ministerstvo, videl, že vojenské spravodajstvo malo rozpracované viaceré korupčné kauzy, ale nemohlo podať trestné oznámenie. „Taká bola dohoda v koalícii,“ podotkol smerom k Rašimu, ktorý na margo zadržaného bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara povedal, že Pellegrini s ním nebol priateľ.

Škandalózny únik údajov: Indície zatiaľ ukazujú aj na zodpovednosť ľudí Petra Pellegriniho!
Slovenskom pred pár dňami zarezonovala kauza úniku údajov ľudí nakazených koronavírusom. Portál aktuality.sk ale prináša viac ako zaujímavú informáciu, podľa ktorej za to nesú zodpovednosť Pellegriniho ľudia. Čítať ďalej
27 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Niekto má vraj politický strach

Raši tiež doplnil, že Gašpar nebol ani jeho nominantom. „Teraz sa niekto snaží nalinkovať to na Pellegriniho, ale žiaden z ľudí, ktorí boli zadržaní, nebol ani jeho kamarát, ani nominant, ani nič. Samozrejme kvôli politickému strachu, lebo stúpajú preferencie Hlasu, sa tu snaží niekto túto spojku urobiť,“ obhajoval svojho straníckeho predsedu Raši. Hodnotenie Gašpara, ako maximálneho profesionála, robil Pellegrini podľa Rašiho na základe štatistík práce celého policajného zboru. Pripomenul, že Gašpara vymenil hneď po nástupe do funkcie.

Poslanec Národnej rady a podpredseda Hlasu-SD Richard Raši zároveň viackrát deklaroval, že o nijakých kauzách okolo Gašpara nepočul. Naď poznamenal, že „nový Smer aj starý Smer“ sa teraz boja po zatýkaní v rámci akcie Očistec. Pellegrini by sa podľa Naďa nemal tváriť ako nový politik, keďže bol v strane Smer-SD na rôznych vysokých pozíciách, píše v závere cas.sk.

PRIESKUM: Pellegriniho Hlas prekričal Matovičove OĽaNO, Sulíková SaS tesne za nimi
Hlas je na čele, rastie aj SaS, OĽaNO padá. Čítať ďalej
14 | 10 | 2020 | Ivan Brožík