Priznanie Celeste Buckingham: Zničil ma šoubiznis a skoro nadobudnutá sláva!
07 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Mladučká speváčka Celeste Buckingham (25) síce pôsobí ako dieťa šťasteny, nakoľko je krásna, úspešná a talentovaná, ona sama však posledné mesiace neprežívala zrovna na ružovom obláčiku. Podľa jej vlastných slov za všetky problémy, psychické i fyzické, môže jej čoskoro nadobudnutá sláva, píše portál Blesk.


Hoci Celeste Buckingham pôsobí ako niekto, kto to má v hlave riadne zrovnané, vie, čo od života chce, a podľa toho sa tiež chová, v skutočnosti je jej osobnosť formovaná podstatne nepríjemnejšími podnetmi.

Ako pred nedávnom priznala, život celebrity pod drobnohľadom ju priviedol k nebezpečnej poruche príjmu potravy, vďaka čomu mala veľké zdravotné problémy, a tiež vraj trpí dysmorfóbiou, čo je psychické ochorenie spočívajúce v tom, že jedinec je presvedčený o vlastnej škaredosti či vrodenej deformite.

Celeste Buckingham čerpá nové sily na Madeire: Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým!
Mladá speváčka Celeste Buckingham (25) si v posledných mesiacoch prešla pomerne ťažkým obdobím, kedy ju trápili psychické problémy a odlúčenie od rodiny dôsledku pandémie Covid-19, píše portál Blesk. Teraz je však so svojimi blízkymi na Madeire,... Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Kvôli pandémii sa navyše dlhú dobu nemohla vidieť so svojimi najbližšími, keďže jej rodičia žijú na Madeire. Mohla sa za nimi vypraviť až po prvej vlne pandémie. Ani za hranicami sa však vytúženého pokoja nedočkala. Na svojom profile totiž musela čeliť fanúšičke, ktorá jej odkázala, že podľa jej názoru vraj vyzerá veľmi strhane!

Interpretka hitov Run, run, run či I was wrong na jej poznámku reagovala veľmi ostro: „Deväť rokov v kuse, keď už, tak len s minimálnou pauzou, som vo svete šoubiznisu. A úprimne, prvýkrát v živote mám reálnu pauzu. Takže áno, vyzerám strhane. Táto práca mi vzala moje fyzické a psychické zdravie!“ Napísala jej v odpovedi tmavovlasá kráska, ktorá sa stala známou, a to dokonca aj v zámorí, už v skorých pätnástich rokoch, teda ešte ako tínedžerka.

Priznanie Dary Rolins: Ako zvláda vyučovanie svojej dcéry?
Dara Rolins sa kvôli koronavírusu nevyhla osudu väčšiny rodičov, ktorí boli nútení reagovať na uzavretie škôl. Aj ona musí vyučovať svoju dcéru Lauru doma. Ako to zvláda podľa portálu Stars24? Čítať ďalej
02 | 11 | 2020 | Timotej Dudka