Dominika Gottová to naozaj urobila! Vyhlásila vdove Ivane vojnu?
07 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Rok po úmrtí Karla Gotta (†80) panuje medzi vdovou Ivanou (44) a Slávikovou dcérou Dominikou (47) napätý vzťah. Teraz sa Dominika rozhodla vytasiť pomyselnú zbraň a ísť do konkurenčného boja proti mladšej macoche. Pritom sa však s ňou chce zároveň uzmieriť, píše portál Sedmička.


Zdá sa, že najstaršia Slávikova dcéra skazí, na čo siahne a jej eskapády neberú konca. Namiesto toho, aby po otcovej smrti držala so zvyškom rodiny, odrezala sa od nej, vydala sa svojou cestou a pripomína slona v porceláne.

Po tom, čo nedala súhlas so zverejnením záberov urobených pre dokument o Karlovi Gottovi, v ktorom o nej skutočne nepadlo ani slovo, si schladila záhu husárskym kúskom, ktorým Ivane zobrala vietor z plachiet.

Kedy zaznie utajovaný vianočný duet Karla Gotta a Richarda Krajča prvýkrát?
Už v novembri prvýkrát zaznie spoločný duet Karla Gotta (†80) a Richarda Krajča (43), ktorý bol až doteraz utajovaný. Speváci ho naspievali vlani v januári a okrem najbližších o tom nemal nikto ani tušenia. Ivana Gottová (44) teraz o duete... Čítať ďalej
23 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Na sklonku Majstrovho života totiž vznikla jeho autobiografia, ktorej dokončenie má pevne v rukách Ivana Gottová. Vydanie dlho očakávanej knihy však bolo odložené až na marec budúceho roka, údajne kvôli novým artefaktom a dokladom, ktoré Ivana našla.

Usúdila, že v knihe nesmú chýbať, a tak si fanúšikovia budú musieť ešte necelý polrok počkať. Lenže Dominika macochu predbehla! Najprv vydala knižný špeciál v spolupráci s denníkom Blesk, ktorý sa volá Môj otec Karel. V deň prvého výročia Slávikovej smrti zaútočila na pulty kníhkupectiev druhýkrát, a to knihou Posledné roky s Karlom.

Otvorená spoveď približuje zákulisie rodiny Gottovcov v posledných rokoch spevákovho života z pohľadu Dominiky Gottovej a novinára Luboša Procházky. Ponúka nielen iný výklad počínania Ivany Gottovej, ale aj kapitoly, v ktorých Majstrova dcéra popisuje svoju závislosť na drogách a alkohole, návrat do Českej republiky z Fínska, kde žila s kontroverzným hudobníkom Timom Tolkkim, a prečo ju otec zachraňoval aj zavrhoval.

Karel Gott a jeho prvé turné na Slovensku: Slováci ho veľmi neprijali, mal výrazný predkus!
Karel Gott sa zapísal do srdca miliónom divákov a to nielen v Česku, ale doslova po celom svete. Slovenská herečka Maja Velšicová však na začiatky Zlatého Slávika spomína s ľahkými rozpakmi, píše portál Šíp. Čítať ďalej
22 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Na nedávny krst však Dominika nedorazila, pretože musela ísť do práce. Hosťom slávnostnej akcie poslala iba videopozdrav. „Som rada, že som dostala možnosť sa vyjadriť, ako som niektoré veci videla, a ja myslím, že aj vy máte právo to vedieť. Snáď sa vám bude kniha páčiť, dalo mi to dosť zabrať. Niekedy tá minulosť nebola vôbec ľahká, avšak ani prítomnosť nie je,“ posťažovala sa dcéra Karla Gotta.

Kým Ivana Gottová po úmrtí manžela starostlivo zvažuje každý krok, ktorý urobí, a každé slovo, ktoré vyriekne, Dominikine spomienky na slávneho otca veľmi rada šíri bez rozmyslu. Dokonca verejne uvádza informácie, ktoré by sa nepozdávali nielen Majstrovi, ale tiež nevoňajú Ivane, dôsledne strážiacej dobré meno zosnulého manžela.

Spása pre Dominiku Gottovú: Kto jej ponúkol finančnú pomoc?
Život sa s ňou stále zahráva aj rok po smrti otca Karla Gotta (†80). Sláviková najstaršia dcéra Dominika (47) sama priznáva, že sa jej veľmi nedarí. Naháňa každú korunu a do toho nie je ani zdravotne úplne v poriadku. Možno preto využije ponuku,... Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Pri príležitosti nedávneho výročia Gottovho úmrtia však Dominika ustúpila. „Rada by som urobila oteckovi v nebi radosť a pokúsila sa dať dohromady znepriatelené strany našej rodiny. Ale to musia chcieť obe strany, nielen jedna,“ nechala sa počuť a ​​uznala, že nebola dobrou dcérou.

Či dôjde na rodinný happy end, je zatiaľ vo hviezdach. Isté však je, že hlboké šrámy, ktoré utrpela česť zosnulého Karla Gotta Dominikinou vinou, rozhodne nezmiznú mávnutím ruky. Nieto aby Ivana ignorovala fakt, že ju Karelova dcéra svojou knihou o najpopulárnejšom českom spevákovi už druhýkrát predbehla.

Diskotékový kráľ Michal David (60): Tajomstvo školy u mníšok!
V šoubiznise sa Michal David (60) pohybuje 45 rokov a za tú dobu má za sebou veľa rozhovorov. Portál Aha! chcel byť originálny a vrátiť sa s ním v spomienkach na miesto, na ktoré nezabudne. A tak vyspovedali hitmakera v kostole, kde ako chlapec... Čítať ďalej
26 | 10 | 2020 | Timotej Dudka