Výkonný riaditeľ Twitteru Jack Dorsey by mal byť zatknutý za cenzúru Trumpových príspevkov, tvrdí bývalý úradník z Bieleho domu
06 | 11 | 2020 I Marek Molnár

Bývalý poradca Trumpa Steve Bannon tvrdí, že prezident zvíťazil pri znovuzvolení a dodal, že generálny riaditeľ Twitteru Jack Dorsey by mal byť „uväznený“ za cenzúru Trumpových príspevkov o možných podvodoch s voličmi, informuje portál RT.


"Zhadzujú prezidenta USA zo svojej funkcie," uviedol Bannon v jednej z posledných epizód svojho podcastu "War Room: Pandemic", zatiaľ čo osud volieb nie je známy.

Bývalý generálny riaditeľ spoločnosti Breitbart ďalej uviedol, že Dorsey zasahuje do volieb cenzúrou prezidentových príspevkov na Twitteri, ktoré tvrdia, že volebné podvody sú „zavádzajúce“.

"Prezident Spojených štátov by mal teraz zavolať Billovi Barrovi a poslať amerických maršálov do San Francisca a zatknúť Jacka Dorseyho. Vedel som, že táto chvíľa príde. Keď sa nejaký punkáč ako Jack Dorsey chystá potlačiť slobodu prejavu hlavného funkcionára,“ uviedol Bannon.

Trump ani Biden nemajú čarovný prútik, ktorým by napravili americké hospodárstvo
Akcie sa pred voľbami zdvihli na základe očakávaní víťazstva Joea Bidena a demokratickej kontroly nad Kongresom. Zdá sa však, že trhy sa zvlášť nezaujímajú o to, kto skutočne vyhrá voľby, tvrdí ekonóm Peter Schiff, informuje portál... Čítať ďalej
05 | 11 | 2020 | Marek Molnár


Bannon dodal, že „každé vybavenie“ v sídle spoločnosti Twitter by malo byť „zaistené“, pretože Dorsey „je naklonený iba jednej strane“.

„Zhoďte sídlo spoločnosti Twitter, zaistite tam všetko vybavenie. Ovplyvňujú tieto voľby. Sú naklonení iba na jednu stranu a to nemožno pripustiť,“ uviedol.

Viaceré príspevky od prezidenta obviňujúce demokratov z možných podvodov s voličmi v štátoch ako Michigan a Pensylvánia boli cenzurované Twitterom. Trump tvrdí, že neskoré „hlasovacie lístky“ v prospech Bidena sú jeho oponenti, ktorí sa snažia „ukradnúť“ voľby.

Bannon vo štvrtok v rozhovore pre Fox News jasne uviedol, že je presvedčený, že Trump dosiahol „ohromné ​​víťazstvo“.

Putin varuje tých, ktorí „urážajú pocity veriacich“ po teroristických útokoch v európskych mestách
Ruský prezident Vladimir Putin vydal prísne varovanie pred rastúcim náboženským násilím v Európe a naznačuje, že „tlejúce konflikty“ okolo viery môžu pretrvávať roky a môžu sa premeniť na sud pušného prachu, ktorý nakoniec vybuchne, informuje... Čítať ďalej
05 | 11 | 2020 | Marek Molnár