Robert Fico: Matovič je ako potkan! Ten ho nazval bastardom a pozýva do ringu
05 | 11 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Prestrelka medzi expremiérom Ficom a premiérom Matovičom naberá na obrátkach. To, čo si vykričali teraz tu už nebolo dávno. Zachytil do aj portál 1.pluska.sk.


Opozičný poslanec Matovič „liezol na nervy“ Ficovi dlhodobo už v časoch jeho premiérovania, a inak to nie je ani teraz, keď si pozície vymenili. Na poslednej tlačovke ale nabrala poriadne ostrý rozmer, informuje o tom aj portál 1.pluska.sk.
Súboj Potkan verzus Bastard

Robert Fico reagoval počas štvrtkovej tlačovej konferencie na otázku, či Smer-SD plánuje zvolať mimoriadnu schôdzu s cieľom odvolať premiéra, mimoriadne ostrými slovami. „Matovič sa schoval ako potkan, musíme desať dní počkať,” uviedol šéf Smeru. Na jeho urážlivé slová zareagoval Igor Matovič cez sociálnu sieť prakticky okamžite a verný svojej povesti a svojmu úhlavnému nepriateľovi  nezostal nič dlžný. Fica v rýchlej reakcii prostredníctvom sociálnej siete označil za bastarda. „Nuž, nebudem sa s týmto skorumpovaným bastardom doťahovať, kto sa tu ako potkan správa. Viem len, že má mimoriadny strach, že svetu, ktorý si s Pellegrinim okolo seba vybudovali, aby ich chránil, definitívne končí záruka,“ napísal Matovič s dôvetkom, že odvolávania sa nebojí. „Zajtra test, verím, že negatívny ... a už čakám v ringu,“ odkázal cez facebook premiér.



Igorovi Matovičovi sa vyhrážajú, musí presadnúť do opancierovaného auta!
Z milovaného premiéra sa stal nenávidený. A to až tak, že pre vyhrážky sa musí voziť v pancierovom aute. Môže za to iba COVID-19? Čítať ďalej
31 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.