Nechutné poníženie Lady Diany: Detaily z jej života, z ktorých až mrazí!
05 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Tieto detaily zo života Lady Diany sa nemali dostať na verejnosť! To, že princezná neprechádzala v manželstve zrovna ružovou záhradou, je známe už mnoho rokov. Niektoré desivé skutočnosti však boli dlho ututlané. Čo vyšlo na povrch až po jej skone, podľa portálu Aha!?


Ako píše portál Aha!, pred rokmi začala spoločnosť Netflix vysielať úspešný seriál Koruna o britskej kráľovskej rodine. V poslednej natočenej sérii sa konečne objaví aj milovaná princezná Diana. Tvorcovia seriálu chceli divákom čo najviac priblížiť skutočné vzťahy medzi členmi rodiny a tiež vykresliť ich správanie.

Princezná Diana a jej život: 10 zaujímavých faktov, ktoré by ste mali vedieť
Lady Diana Spencerová bola ikonou svojej doby. Zmenila svet a presvedčila ženy, že nemusia pochádzať zo zámožných rodín a vyzerať ako topmodelky, aby si ich ľudia vážili. Jej odkaz pretrváva dodnes. Diana mala neskutočne zaujímavý život, ktorý... Čítať ďalej
13 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


Preto sa nebáli ukázať aj nechutné a zároveň desivé detaily, a to najmä zo života mamičky princov. Lady Diana totiž už od zasnúbenia s princom Charlesom trpela poruchou príjmu potravy, a tak v niektorých scénkach nechýba Dianine zvracanie či prejedanie.
Preto sa tvorcovia Koruny (originálny názov The Crown) rozhodli divákov vopred varovať. „Nasledujúca epizóda obsahuje scény s poruchou stravovania, ktoré by mohli divákov rozrušiť,“ stojí na začiatku troch dielov najnovšej série. Diana tak dlhé roky naozaj trpela a ku svojmu telu sa nesprávala zrovna úctivo.