Neurobili nič zlé! Trump obhajuje karavan, ktorý „obkľúčil a obťažoval“ Bidenov autobus v Texase
02 | 11 | 2020 I Marek Molnár

Po tom, čo FBI začala vyšetrovať incident s Bidenovým autobusom v Texase, prezident Trump uviedol, že namiesto obťažovania „vlastencov“ by sa federálni agenti mali zamerať skôr na skutočných zločincov a teroristov, ako je Antifa, informuje portál RT.


„Podľa môjho názoru títo vlastenci neurobili nič zlé," uviedol Trump v nedeľu na Twitteri. Svoju pochvalu venoval vodičom karavanov, ktorí v piatok obkľúčili Bidenov autobus, ktorý prechádzal stredom Texasu.

"Namiesto toho by FBI mala vyšetrovať teroristov, anarchistov a agitátorov ANTIFA, ktorí behajú okolo a vypaľujú naše demokraticky riadené mestá a ubližujú našim ľuďom," ďalej poznamenal americký prezident.



FBI v krátkom vyhlásení potvrdila, že si „je vedomá incidentu", pričom dodala, že „v súčasnosti prebieha vyšetrovanie a nie sú k dispozícii žiadne ďalšie informácie“.

Počas nedeľňajšej demonštrácie v Michigane Trump popohnal priaznivcov Bidena slovami, že títo vynikajúci ľudia jednoducho „chránili včera jeho autobus, pretože sú milí“. Predtým zverejnil Trump video s karavanom so slovami: „Milujem Texas!“



Jedno z mnohých zverejnených videí ukazuje čierny karavan spolu s bielym vozidlom, ktoré obkľúčili Bidenovom autobus cez dva jazdné pruhy.

Bidenova kampaň, ktorá bola nútená zrušiť svoje udalosti v Texase, odsúdila týchto aktivistov za to, že ich „personál, náhradníci, podporovatelia a ďalší ľudia boli zranení“.

Hillary Clintonová tvrdí, že by zvládla pandémiu lepšie, ale Trump a ruské médiá jej „ukradli“ voľby
Kandidátka na prezidentku z roku 2016 Hillary Clintonová tvrdí, že Trump jej „v podstate ukradol voľby“ štyri roky po jej strate, pričom toto vyhlásenie na sociálnych sieťach vyvolalo množstvo posmeškov, informuje portál RT. Čítať ďalej
01 | 11 | 2020 | Marek Molnár