Monika Bagárová v zajatí stresu: Strach o päťmesačnú dcéru!
01 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Potvrdilo sa to, čoho sa najviac obávala. Monike Bagárovej (26) nebolo posledné dni dobre. Teraz už je jasné prečo. Pozitívny test na Covid-19 vyšiel nielen jej zápasníkovi Makhmudovi Muradovovi (30), ale aj speváčke. A s najväčšou pravdepodobnosťou sa nakazila aj ich päťmesačné dcéra Rumia, píše portál Aha!.


Najskôr to prikladala tomu, že musí v noci niekoľkokrát vstávať k malej Ruminke a telo si potrebuje len oddýchnuť. Devastujúcu únavu a silné bolesti hlavy ale spôsobil covid. „Tak bohužiaľ aj ja som pozitívna. Nemám žiadny ťažký priebeh a vďaka bohu Ruminka sem tam len zakašle, inak sa smeje a je stále veselá,“ prezradila Monika.

„Už nemám chuť ani čuch. Sme doma v karanténe a je nám smutno po oteckovi, ktorý je na tom rovnako, ale bez príznakov vo Vegas. Verím, že to všetko zvládneme a bude nám všetkým zase fajn,“ dodala Bagárová.



Partner Makhmud totiž pred týždňom odletel cez oceán na MMA zápas do Las Vegas, na ktorý posledné mesiace tvrdo drel. Zbytočne!

„Bohužiaľ vám musím povedať zlú správu. Môj zápas 31. októbra bol zrušený, mal som pozitívny test na Covid-19,“ zverejnil informáciu. Či sa zápas presunie na neskorší termín, alebo po prekonaní choroby odletí rovno do Česka, zatiaľ nevie.

Zmierená Monika Bagárová: Dcéru vychováva s mamou! A čo partner?!
Nedávno oslávila jej dcérka Rumia tri mesiace a Monike Bagárovej (26) namiesto priateľa pomáha s výchovou mamička. Jej partner, zápasník Makhmud Muradov (30), sa v súčasnej chvíli pripravuje v Poľsku na svoj ďalší zápas v prestížnej súťaži UFC a... Čítať ďalej
08 | 09 | 2020 | Timotej Dudka