Hillary Clintonová tvrdí, že by zvládla pandémiu lepšie, ale Trump a ruské médiá jej „ukradli“ voľby
01 | 11 | 2020 I Marek Molnár

Kandidátka na prezidentku z roku 2016 Hillary Clintonová tvrdí, že Trump jej „v podstate ukradol voľby“ štyri roky po jej strate, pričom toto vyhlásenie na sociálnych sieťach vyvolalo množstvo posmeškov, informuje portál RT.


Clintonová v rozhovore pre novinárku Karu Swisherovú v podcaste New York Times Opinions hovorila o strate v roku 2016 z dôvodu "dezinformačnej kampani", ktorá bola vedená vtedy republikánskym kandidátom Donaldom Trumpom a "ruskými médiami." Dokonca vyhlásila, že jej „víťazstvo“ bolo „ukradnuté“.

"Myslím si, že Trump a veľa ľudí v jeho okolí vie, že jeho víťazstvo nebolo spravodlivé. Mali rozsiahlu kampaň na potlačenie voličov. Teraz o tom vieme oveľa viac,“ uviedla bývalá kandidátka na funkciu prezidenta USA.

Tiež obvinila voličov iných strán, ktorí volili Garyho Johnsona a Jill Steina za historické výsledky a tvrdila, že boli "posilnení ruskými médiami."

Britskí vedci potvrdili účinnosť vakcíny proti Covid-19 od spoločnosti AstraZeneca. Deň po tom, ako jeden dobrovoľník v Brazílii zomrel
Vedci vo Veľkej Británii tvrdia, že vakcína od spoločnosti AstraZeneca proti Covid-19 sa chová v ľudskom tele podľa očakávaní. Nový výskum bol zverejnený deň po tom, čo brazílske úrady oznámili smrť jedného z dobrovoľníkov, informuje portál... Čítať ďalej
23 | 10 | 2020 | Marek Molnár


„Nechali posilniť kandidátov tretích strán, najmä ruskými médiami. A klamstvá a smiešne príbehy, ktoré sa o mne vymýšľali, mali za cieľ buď udržať vás doma, alebo vás prinútiť, aby ste volili Trumpa,” uviedla.

Aj keď v rozhovore tvrdila, že voľby v roku 2016 boli „v popredí psychiky ľudí“, mnohí sa vysmievali jej vlastnej posadnutosti stratou a zdanlivou potrebou delegitimizovať Trumpovo víťazstvo.

"Milujem, že bude tráviť zvyšok svojich dní tým, že budem rozmýšľať nad tým, ako som sa nikdy nestala prezidentkou," napísal na Twitteri podcaster Noam Blum v odpovedi.



Prímerie v Náhornom Karabachu bolo už po 3-krát porušené
Arménsko a Azerbajdžan sa navzájom obviňujú z porušenia prímeria v Náhornom Karabachu silnou delostreleckou paľbou. Správy o obnovení nepriateľských akcií prišli po tom, čo bol vo Washingtone ohlásený nový pokus o dosiahnutie prímeria, informuje... Čítať ďalej
27 | 10 | 2020 | Marek Molnár