Neuveriteľné: Opitá žena napadla na policajnej stanici mužov zákona. Hrozí jej až doživotie!
31 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Následky svojho činu si zrejme neuvedomila opitá žena (21) z okresu Trenčín, ktorá vbehla na policajnú stanicu. Teraz jej hrozí veľmi dlhá basa.


Opitej 21-ročnej žene, ktorá vbehla na policajnú stanicu a zaútočila na strážcov zákona teraz hrozí až doživotie. Krajský policajný vyšetrovateľ ju obvinil z obzvlášť závažného zločinu útoku na verejného činiteľa, informuje portál Topky.sk.
Vulgárne nadávky, vyhrážky smrťou aj kopance

Trenčianska krajská policajná hovorkyňa Danka Adámiková uviedla, že žena pod vplyvom alkoholu mala udierať a následne rozbiť sklenenú výplň vstupných dverí na obvodnom oddelení Policajného zboru, pri tom mala policajtom ešte aj vulgárne nadávať a vyhrážať sa im smrťou. „Ani po výzve policajtov neupustila od tohto konania, tí preto použili donucovacie prostriedky. Jedného policajta pri tom mala viackrát kopnúť, druhého sa mala snažiť kopnúť a obidvoch policajtov sa mala snažiť buchnúť päsťou, čo sa jej ale nepodarilo.

Ak v týchto dňoch udriete policajta, môžete "vyfasovať" aj doživotie
Bežná potýčka policajta s nespratníkom na ulici. Vyletí päsť, úder je na policajnom zázname a človek zrazu môže vyfasovať doživotný trest. Čítať ďalej
03 | 10 | 2020 | Ivan Brožík


Napokon policajti žene obmedzili osobnú slobodu a umiestnili ju do cely policajného zaistenia. Zároveň vyšetrovateľ podal podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby, ktorý súd akceptoval. Nikomu neboli spôsobené žiadne zranenia,“ skonštatovala podľa Topky.sk hovorkyňa. Keďže žena sa skutku dopustila počas núdzového stavu vyhláseného uznesením vlády Slovenskej republiky, hrozí jej v zmysle zákona trest odňatia slobody na 12 až 25 rokov prípadne doživotie, uvádzajú v závere Topky.sk.



Právnik: Policajti od vás nesmú požadovať informácie o vašom zdravotnom stave, ani o teste na COVID-19!
Premiér Matovič a minister vnútra Mikulec oznámili občanom, že policajti si môžu od ľudí po celoplošnom testovaní vypýtať na predloženie potvrdenie o teste. Podľa vyjadrení právnika na to ale nemajú právo! Čítať ďalej
31 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.