Expriateľka Karlosa Vémolu prišla o bábätko!
30 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Modelka Lela Ceterová (31) na sociálnej sieti zverejnila dojemnú fotografiu z ultrazvuku, na ktorej sú zreteľne vidieť dve bábätká. Kráska, ktorej krivky zdobili stránky Playboya, však svojim fanúšikom snímkou ​​neoznámila šťastnú správu, ale sa podelila o veľmi smutnú spomienku, píše portál Blesk.


 Ako napísala, jej dcérka Lilinka mala mať bračeka alebo sestričku, avšak nastávajúca mamička o jedno z dvojčiat prišla!

Lela Ceterová zažíva ťažké obdobie. Jej vzťah so zápasníkom Karlosom Vémolom, ktorý si hovorí Terminátor, stroskotal a 31-ročná modelka, ktorá bola hviezdou Playboya, zostala tak so svojou dcérkou Lili, ktorú priviedla na svet minulý rok v decembri, sama.

Ako sa však zdá, ich vzťah je ako na hojdačke a Lela na sociálnej sieti Instagram zverejnila fotografiu, na ktorej s radostným úsmevom od svojho partnera dostala kyticu červených ruží. Snímka, na ktorom sa Lela usmieva so svojou dcérkou po boku, napovedá tomu, že by sa medzi partnermi mohlo začať blýskať na lepšie časy.



Tentoraz sa však Lela na Instagrame so svojimi fanúšikmi podelila o smutnú spomienku, ktorú už nič nezmaže a nenapraví. Na sociálnu sieť publikovala fotografie z ultrazvuku, na ktorom sú dve bábätká. Na prvý pohľad by sa dalo povedať, že sa modelka chce podeliť o šťastnú novinku, avšak Lela v príspevku spomína na minulý rok, kedy prežila najťažšie chvíle v živote.

„Dnes som mala veľmi sentimentálny deň, úsmev sa striedal s pocitom smútku, na Instagram som zverejnila snímku, ale nie je aktuálna, je to spomienka, keď pán doktor počul na ultrazvuku dve srdiečka,“ napísala pod fotografiu ultrazvuku Lela.

„Bola som veľmi šťastná, keď som zistila, že čakám dieťa a zrazu u lekára prekvapenie, keď videl na ultrazvuku a počul dve srdiečka. Aj napriek všetkým stresovým situáciám, ktoré mi spôsobovali istí ľudia. A možno aj toto prispelo k tomu, že sa to stalo,“ dodala v príspevku s tým, že ten deň bude v jej spomienkach navždy.



„Nemohla som spať, prevaľovala som sa z boku na bok. Srdce mi bilo moc rýchlo. V noci na mňa skočil pes do postele, to som sa zľakla a zdal sa mi nad ránom sen, že som potratila. Ráno som upratovala dom, varila a nesmierne ma bolelo v krížoch. Začala som špiniť a tak som sa rozhodla ísť na pohotovosť, môj najťažší deň. Jednému bábätku prestalo biť srdce,“ napísala v príspevku k snímke Lela s tým, že dva týždne strávila v nemocnici a mala hrozný strach o druhé bábätko, s ktorým to najprv nevyzeralo dobre.

Navyše prežívala vypäté obdobie. „Bolo to veľmi ťažké obdobie, strach o žijúce dieťa vo mne a smútok za to druhé. Z odstupom času sa nečudujem, že sa to stalo. Na veľa vecí som bola sama, pritom som sa starala o zvieratá. Rodinu som mala na Slovensku. Zažila som veľa stresu a plaču a niektorí ľudia to nevedeli pochopiť, že mi ubližujú v tom najcitlivejšom období, ktoré by malo byť celé radostné a šťastné,“ dodala Lela s tým, že nakoniec všetko dopadlo dobre a narodila sa jej dcérka Lilinka.

Avšak ako píše ďalej v príspevku, stále bolestne premýšľa nad tým, či by jej najmilšia mala teraz bračeka alebo sestričku.

Lela po rozchode s Vémolom šokuje: Chce si nechať zmenšiť prsia! Kvôli zdraviu
Vo vzťahu sa snažila partnerovi zapáčiť, lenže teraz spolu pár netvoria a Lela Ceterová (31) tak premýšľa, či by nemala svoj vzhľad opäť zmeniť. Po rozchode so zápasníkom Karlosom Vémolom (35) uvažuje o radikálnom zákroku, píše portál... Čítať ďalej
20 | 09 | 2020 | Timotej Dudka