Namiesto lockdownu tropický raj: Rytmus s Jasminou ušli pred koronavírusom k moru!
27 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Známy rapper Patrik Vrbovský (43) alias Rytmus so svojou manželkou Jasminou Alagič Vrbovskou (31) na uzavretie hraníc Slovenska čakať nemienia. Zbalili kufre a spoločne s malým Sanelom (1) sa pred druhou vlnou pandémie vírusu Covid-19 rozhodli „utiecť“ pekne do tepla, k moru, informuje portál Blesk.


Zatiaľ čo mnohí ľudia riešia kvôli pandémii existenčné problémy, žijú od výplaty k výplate a rozumne zvažujú o každom eure, známy rapper Rytmus tieto problémy nerieši. Ba práve naopak! Namiesto toho, aby s napätím sledoval počty nakazených a umierajúcich ľudí, známy hudobník sa rozhodol všetky starosti hodiť za hlavu. Urobil niečo, čo mu všetci môžu poriadne závidieť- spoločne so svojou krásnou rodinkou odcestoval pekne do tepla na dovolenku!

Paradoxne je tento čas úplne ideálny pre návštevu exotických destinácií. Ešte nikdy neboli letenky tak výhodné a o ubytovanie na odľahlých miestach ani nehovoriac. Tomu zrejme neodolala rodina Vrbovských, pretože Rytmus zverejnil fotku z letiska, ako so Sanelom v náručí pozoruje pristávaciu plochu pre lietadlá.



„Lockdown pri mori,“ načrtol svoje ďalšie plány. Nijako síce nenaznačil, kam sa s rodinkou chystá, výber je ale pomerne slušný. Mnohé krajiny sa totiž snažia zostať turistom otvorené, hoci za cenu preukázania negatívneho testu, napríklad Zanzibar, Keňa, Maledivy, Thajsko, Kuba, Tahiti, Barbados či populárne Spojené arabské emiráty.

Podľa fotiek, ktoré potom nasledujúceho dňa zdieľala na svojom Instagrame aj Jasmina, je jasné, že majú v onej tajomnej destinácii úplne dokonalé počasie a ideálne dovolenkové podmienky. Tridsať stupňov, všade samé palmy, zlatý piesok, azúrovo modré more i nádherný bazén, pri ktorom vyvádzal na jednom z videí malý Sanelko.



Rytmus si žije v luxuse: Šperky za státisíce eur!
Rapper Rytmus (43) sa na svojom Instagrame chválil šperkami, ktoré by dohromady mali hodnotu státisíc eur. Uznávaný stylista celebrít Sam Dolce nám jeho luxusnú zbierku nacenil, píše portál eXtra. Čítať ďalej
12 | 10 | 2020 | Timotej Dudka