Maroš Kramár už pre neho nemá miesto: Musel predať milovanú vec!
24 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Herci to momentálne nemajú jednoduché, pretože nemôžu vykonávať svoju profesiu, a tak je každý privýrobok dobrý. Rád si prilepšil aj Maroš Kramár, ktorý sa rozhodol predať jednu milovanú vec, informuje portál Stras24.


Nedávno sme sa mohli presvedčiť o tom, ako môže vzrásť hodnota automobilu, ak za jeho volantom v minulosti pravidelne sedávala známa osobnosť. Pred niekoľkými dňami sa v Česku predal Mercedes, ktorý mal vo vlastníctve Karel Gott (†80).

Teraz evidujeme podobný prípad aj u nás na Slovensku. Podľa informácií Nového Času sa totiž zbavil jedného zo svojich milovaných áut Maroš Kramár. Dôvody transakcie vysvetlil v inzeráte.



„Pre nedostatok priestoru v garáži ponúkam na predaj dvojmiestny kabriolet fialovej metalízy,“ uviedol známy herec s tým, že za vozidlo značky Roadster MGF by rád inkasoval 3990 eur.

Komu ho Kramár odporúča? „Pre všetkých milovníkov jazdy s otvorenou strechou a pre fanúšikov praktického parkovania a dobrodružných ciest, ktorí zároveň milujú vietor vo vlasoch,“ konštatoval.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/10/20/smutna-sprava-zomrela-carodejnica-z-arabely-jana-andresikova-%e2%80%a079/