Polícia obvinila 38-ročného muža, ktorý napadol svokrovcov a chcel zapáliť byt
23 | 10 | 2020 I TASR

Novomestskí policajti obvinili 38-ročného muža z Nového Mesta nad Váhom z prečinu ublíženia na zdraví a nebezpečného vyhrážania. Fyzicky napadol svokrovcov a vyhrážal sa podpálením bytu.


Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Danka Adámiková, obvinený muž mal vo večerných hodinách po predchádzajúcej hádke s manželkou fyzicky napadnúť jej rodičov, ktorí mu prišli dohovoriť.

„Mal im spôsobiť zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie jednej osoby a hospitalizáciu druhej osoby, pričom sa im všetkým mal vyhrážať podpálením bytu, čím vzbudil u poškodených dôvodnú obavu o svoj život a zdravie,“ informovala hovorkyňa.

Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a umiestnili ho do cely policajného zaistenia. Zároveň vyšetrovateľ navrhol väzobné stíhanie obvineného, súd ho akceptoval. V prípade dokázania viny hrozí mužovi až trojročné väzenie.

Spúšťa sa nátlaková akcia na zvrhnutie premiéra
Exminister Juraj Draxler vyhlásil vo svojom statuse na Facebooku, že do konca roka spustí nátlakové akcie na zvrhnutie premiéra a k tomu platformu na facebooku. Vyzýva ľudí, aby sa pridali. „Nebojte sa, budete so mnou v bezpečí“,... Čítať ďalej
23 | 10 | 2020 | Imrich Kovačič