Kedy zaznie utajovaný vianočný duet Karla Gotta a Richarda Krajča prvýkrát?
23 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Už v novembri prvýkrát zaznie spoločný duet Karla Gotta (†80) a Richarda Krajča (43), ktorý bol až doteraz utajovaný. Speváci ho naspievali vlani v januári a okrem najbližších o tom nemal nikto ani tušenia. Ivana Gottová (44) teraz o duete prehovorila, píše portál Super.


„Milí priaznivci, som šťastná, že už čoskoro budete počuť novú vianočnú pieseň Richarda Krajča, v ktorej s ním spieva aj náš drahý Karel. Pieseň spolu nahrali v januári 2019 a dohodli sme sa, že ju pustíme do sveta až tento rok pred Vianocami, pretože vianočné piesne a Karel Gott k sebe jednoducho patria,“ napísala Ivana Gottová na facebooku.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/09/02/karel-gott-%e2%80%a080-na-platne-richard-krajco-nieco-prezradil-a-poslal-odkaz-aj-ivane/

„Chceli sme vám dopriať pocit, že je Karel s nami aj pri tohtoročných Vianociach. Verím, že sa vám bude pieseň páčiť rovnako, ako sa páčila nám už od prvého počúvania. Od 5. novembra sa môžete tešiť nielen na Vianoce, ale aj na videoklip, ktorý natočila Richardova žena Karin Krajčo Babinská. Verím, že v týchto pochmúrnych neľahkých časoch vám pieseň aj klip pohladia dušu a pozdvihnú náladu. Prajem vám hlavne pevné zdravie, pozitívnu myseľ a v rámci možností úsmev na tvári (dočasne pod rúškom). Vaša Ivana,“ dodala na záver vdova po Karlovi Gottovi.

Karel Gott a jeho prvé turné na Slovensku: Slováci ho veľmi neprijali, mal výrazný predkus!
Karel Gott sa zapísal do srdca miliónom divákov a to nielen v Česku, ale doslova po celom svete. Slovenská herečka Maja Velšicová však na začiatky Zlatého Slávika spomína s ľahkými rozpakmi, píše portál Šíp. Čítať ďalej
22 | 10 | 2020 | Timotej Dudka