Johna Travoltu prenásleduje smrť: Po tragickom skonu syna a manželky prišiel o daľšieho člena rodiny!
23 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

John Travolta (65) sa len 3 mesiace po smrti milovanej manželky Kelly Preston, ktorá v 57 rokoch podľahla rakovine, musí zmieriť s ďalšou bolestnou stratou. Vo veku 52 rokov zomrel jeho synovec, scenárista Sam Travolta. Informoval o tom portál eXtra. Obľúbený herec tak prišiel o ďalšiu blízku osobu.


Herec John Travolta oplakáva ďalšiu stratu. Pred 11 rokmi mu tragicky zomrel postihnutý syn, v júli jeho manželka prehrala boj s rakovinou a teraz skonal jeho synovec Sam Travolta Jr.. Ten bol synom Johnoveho najstaršieho brata. O smrti Sama informoval denník The Sun s tým, že zomrel vo svojom byte vo Wisconsine. O príčine jeho smrti zatiaľ nie sú žiadne informácie.

Samovi priatelia denníku povedali, že išlo o dobrosrdečného človeka a vždy veselého kamaráta. „Bude nám veľmi chýbať, ale už navždy bude s nami,“ povedal jeho spolužiak zo strednej a dodal, že Sam bol vždy pyšný na to, že práve John Travolta je jeho strýkom.

Travolta je zdrvený! Jeho manželka, hollywoodska herečka Kelly Prestonová umrela vo veku 57 rokov
Americká herečka Kelly Prestonová, ktorá sa objavila v hollywoodskych trhákoch ako Jerry Maguire alebo Dvojčatá, zomrela vo veku 57 rokov po takmer dvoch rokoch boja proti rakovine prsníka. Jej manžel John Travolta (66) oznámil túto zdrvujúcu... Čítať ďalej
13 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


John Travolta mal so svojím synovcom špeciálny vzťah, Sam dokonca v minulosti priznal, že mu strýko mesačne posiela 1 800 dolárov. „Som neúspešný scenárista, ktorý žije v malom byte, takže John mi svojimi peniazmi pomáha,“ zveril magazínu National Enquirer v roku 2015.

Sam sa svojím strýkom ale nesúhlasil vo všetkom. Pred rokmi musel opustiť scientologickú cirkev, ktorej členom je John už dlhé roky. „Scientológia ma takmer zabila. Je to ako byť vojak, po nejakom čase vás to dostane. Bolo to také zlé, že som sa v roku 2007 pokúsil zabiť skokom z mosta,“ vysvetľoval.

Strata synovca je pre Johna Travoltu ďalšou veľkou ranou. V roku 2009 tragicky prišiel o syna Jetta, ktorý dostal záchvat vo vani a udrel sa do hlavy. V júli potom zomrela Travoltova manželka Kelly Preston, ktorá podľahla rakovine prsníka. Minulý týždeň herec na svoju ženu dojemne zaspomínal pri príležitosti jej nedožitých narodenín. Len krátko potom dostal smutnú správu o úmrtí milovaného synovca Sama.

Princovi praskli nervy! William nakričal na otca Charlesa
Kniha Vojna bratov od renomovaného odborníka na kráľovskú rodinu a spoluautora seriálu Koruna opäť odhalila niektoré z udalostí odohrávajúce sa za bránami Buckinghamského paláca. Tentokrát si autor Robert Lacey posvietil na princa Williama (38),... Čítať ďalej
21 | 10 | 2020 | Timotej Dudka