Televangelista Pat Robertson predpovedá, že Trump vo voľbách zvíťazí a prinesie koniec časov
21 | 10 | 2020 I Mário Martinka

Zakladateľ Christian Broadcasting Network, Pat Robertson predpovedal, že prezident Donald Trump sa dočká znovuzvolenia, ktoré podľa neho potom povedie ku koncu sveta, píše rt.com


„... Ďalšou vecou sú voľby, ktoré sú za pár týždňov tu. V tom čase bude podľa toho... čo mi Pán povedal, prezident znovu zvolený,“ prorokoval počas utorkovej šou Robertson. Kazateľ potom dodal, že Trumpovo víťazstvo „povedie k občianskym nepokojom a potom k vojne proti Izraelu atď.…“

Podľa Robertsona bol už vopred stanovený aj výsledok vojny. "Bude vojna, potom doba mieru," dodal a dodal: "A potom možno koniec."



Robertsonov pokojný pohľad na tak radikálne svetové udalosti sa na Twitteri rýchlo stal virálnym a mnohí používatelia sociálnej siete sa vyjadrili, že ide o „legitímne“ vnímanie reality.







Množstvo komentátorov žartovalo, že Robertsonovo prepojenie medzi Trumpovým znovuzvolením a doslovnou apokalypsou je dosť dobrým dôvodom na to, aby namiesto neho hlasovali za Joa Bidena.





Robertson, spolu s mnohými ďalšími magnátmi v oblasti náboženských médií, tiež býval pevným zástancom prezidenta Trumpa. Zdá sa však, že sa s prezidentom minulý rok nepohodli, keď farár tvrdil, že prezident „stráca mandát nebies“ kvôli tomu, že sťahuje amerických vojakov zo Sýrie.

Televangelista predpovedá, konice sveta už od 70. rokov. Predtým tvrdil, že svet skončí v roku 1982 a keď sa tak nestalo, vyhlásil, že svet skončí v roku 2007.

Americký pastor: "Neprestávajte platiť desiatky, aj keď stratíte prácu kvôli Koronavírusu" (Video)
Kenneth Copeland, americký evanjelický kazateľ vystupujúci v televízií, vyvolal vlnu kontroverzie po svojom komentári o tom, čo kresťania musia robiť napriek pandémii koronavírusu. Čítať ďalej
21 | 03 | 2020 | Mário Martinka